Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ κινδυνεύει να μπει φυλακή.

Τι συνέβη; Ο ηθοποιός που αγαπήθηκε στη χώρα μας με το ρόλο του «Κεμάλ» στη σειρά «Kara Sevda» αντιμετωπίζει κατηγορίες και κινδυνεύει να φυλακιστεί ως και τέσσερα χρόνια. Κατηγορείται ότι πρόσβαλλε εργαζομένους της σειράς «The Resurrection of Osman».MV5BMGYzMmQ4NTgtOGRmMC00YThkLTk3NWYtOGJlMWYwN2Y4ODdlXkEyXkFqcGdeQXVyNDg4MjkzNDk@. V1

Όλα έγιναν τον περασμένο Δεκέμβριο όταν τέσσερις εργαζόμενοι μεταξύ των οποίων ο εικονολήπτης και ο βοηθός του κατηγόρησαν τον ηθοποιό ότι τους πρόσβαλλε χυδαία και τους καταράστηκε. Αν και το δικαστήριο διόρισε μεσολαβητή για να τα βρουν εξωδικαστικά αυτό δεν κατέστη δυνατό με τους εργαζομένους να προχωρούν σε αγωγή κατά του ηθοποιού. Υπάρχουν μάλιστα και μάρτυρες που επιβεβαιώνουν το περιστατικό.

5382 BURAK OZCIVIT 13102016

Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ θα παρουσιαστεί τις επόμενες μέρες ενώπιον του δικαστηρίου στην Κωνσταντινούπολη με την κατηγορία της «δημόσιας εξύβρισης» καθώς ο Εισαγγελέας έκρινε ότι υπάρχουν ικανοποιητικά στοιχεία για να προχωρήσει η υπόθεση σε δίκη. Η εταιρία παραγωγής στηρίζει τον ηθοποιό με ανακοίνωσή της λέγοντας πως δεν είναι του χαρακτήρα του μια τέτοια συμπεριφορά.

3351 BURAK OZCIVIT 13102016

Ο δικηγόρος του ηθοποιού αφήνει αιχμές ότι οι εργαζόμενοι που κατηγορούν τον πελάτη του ζήτησαν ένα υπέρογκο ποσό για να μην οδηγηθεί η υπόθεση στα δικαστήρια ενώ αποκάλεσε «αποκυήματα της φαντασίας» τις κατηγορίες.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr