Η Μπέττυ Μαγγίρα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που πήρε από τον Ορφέα Παπαδόπουλου στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» σχολίασαν την είσοδο παικτών ριάλιτι και instagramers στον χώρο της υποκριτικής.

orfeas papadopoulos
«Όταν ο άλλος έχει πραγματικά κάτι να πει, είμαι υπέρ. Όταν είναι απλώς θέμα αριθμών και τηλεθεάσεων, είμαι κατά», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Οι θεατρικοί παραγωγοί το έχουν αυτό. Επειδή τους νοιάζουν και τα ταμεία, πολλές φορές αυτούς τους ανθρώπους τους επιλέγουν ως κράχτες, κακά τα ψέματα. Κράχτης, δηλαδή ότι παίζει ο τάδε εκεί, πάμε να τον δούμε», σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

orfeas papadopoulos 1
Με τον Δημήτρη Μακαλιά να συμπληρώνει: «Υπάρχουν παραγωγοί που το ζητάνε. Λένε: φέρε μου έναν άνθρωπο που να έχει μεγάλη απήχηση στα social media».

orfeas papadopoulos 2

«Έχουν αλλάξει λίγο οι κράχτες νομίζω. Πλέον μετράνε οι followers, τα realities και τα λοιπά. Παλαιότερα ήταν το πόσο καλός ήσουν στη δουλειά σου. Μου ‘χει τύχει να ακούσω αντίστοιχα πράγματα αλλά αν τα «λέει» ο άλλος και γουστάρει, μαζί του. Δεν πάει να έχει και 5 εκατομμύρια followers», τόνισε ο Ορφέας Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr