Ο Γιάννης Μπέζος,  έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “MYtv” και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο και μεταξύ άλλων  μίλησε,, για τους νεότερους συναδέλφους του, ενώ εξηγεί και τη γνώμη ποιων ανθρώπων λαμβάνει υπόψη.

Οι νέοι ηθοποιοί έχουν το ίδιο πάθος, όπως εσείς στο ξεκίνημά σας, ή αποζητούν κάτι άλλο, όπως δημοσιότητα κλπ;

  • Υπάρχουν ορισμένοι που κοιτάζουν αυτά που λέτε, όπως και παλαιότερα, και άλλοι όχι. Απλά, τώρα, δεν τους βοηθούν οι συγκυρίες, όπως η οικονομική κρίση, η πανδημία κ.α., με αποτέλεσμα να είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για τους νέους. Τη δεκαετία του ’90 ήταν όλα αλλιώς.

Έχετε δώσει κάποια συμβουλή στους νεότερους συναδέλφους σας;

  • Δεν δίνω ποτέ και καμία συμβουλή για τον απλούστατο λόγο ότι οι άνθρωποι τις βαριούνται. Όμως, έχουν την ευκαιρία να βλέπουν παραδείγματα, άμα θέλουν να παραδειγματιστούν, και αυτό αρκεί.

Το γεγονός ότι λέτε τα πράγματα με το όνομά τους ενοχλεί κάποιους;

  • Προφανώς, αλλά είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι. Υπάρχουν πράγματα με τα οποία δεν γίνεται να συμφωνούν όλοι, και να σας πω την αλήθεια, ποτέ δεν με ενδιέφερε να συμβεί αυτό. Εμένα με ενδιαφέρει να λέω αυτό που πιστεύω και να μη φοβάμαι γι’ αυτό

Επομένως, δεν επηρεάζεστε ούτε από τη γνώμη που μπορεί να σχηματίσει κάποιος;

  • Αν ακούσω τη γνώμη κάποιου ανθρώπου που εκτιμώ, τη λαμβάνω υπόψη. Επειδή, όμως, τους περισσότερους δεν τους εκτιμώ, δεν παίρνω καμία στα σοβαρά. Ιδίως από αγνώστους που γράφουν ότι θέλουν.

Πηγή: patrastimes.gr