Ίσως ο Μπιλ Κόσμπι βιάστηκε να πανηγυρίσει την αποφυλάκισή του, διατυμπανίζοντας ότι δικαιώθηκε, καθώς τώρα η Εισαγγελία της Πενσιλβανίας κατέθεσε αίτημα στο Ανώτατο ∆ικαστήριο των ΗΠΑ να επανεξετάσει την ανατροπή της καταδίκης του τον Ιούνιο.

19cosby3 superJumbo

Ο 84χρονος, που έγινε γνωστός ως «μπαμπάς της Αμερικής» για τον ρόλο του στο «The Cosby Show», καταδικάστηκε το 2018 σε 10 χρόνια φυλάκιση, διότι κρίθηκε ένοχος ότι νάρκωσε και βίασε την Αντρέα Κονστάντ το 2004.

Ο κωμικός οδηγήθηκε σε φυλακή της Πενσιλβανίας, ωστόσο φέτος το καλοκαίρι αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση του Ανώτατου ∆ικαστηρίου της Πενσιλβανίας, το οποίο υποστήριξε ότι κατά τη δίκη του παραβιάστηκαν τα δικαιώματά του. Συγκεκριμένα, αποδέχτηκε τον ισχυρισμό του Κόσμπι ότι καταδικάστηκε διότι μίλησε ενώ ήταν σίγουρος ότι δεν θα διωκόταν, επειδή είχε συνάψει μυστική συμφωνία με τον εισαγγελέα Κέβιν Στιλ.200225 andrew wyatt cosby mc 1505

Τώρα, οι εισαγγελείς της Πενσιλβανίας απευθύνθηκαν στο κορυφαίο δικαστήριο των ΗΠΑ, λέγοντας ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη για την ύπαρξη της συμφωνίας. Σε περίπτωση που το Ανώτατο ∆ικαστήριο των ΗΠΑ δικαιώσει τους εισαγγελείς της Πενσιλβανίας, όπως αναφέρουν οι «New York Times», θα στείλει ξανά στη φυλακή τον Μπιλ Κόσμπι.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr