Ο «Ορέστης», η «Ηλέκτρα» και ο «Μενέλαος» βίωσαν την απόλυτη θεατρική εμπειρία της Επιδαύρου, έχοντας, μεταξύ άλλων, τα ταίρια τους για παρατηρητές από το κάτω διάζωμα.

Η αρχαία τραγωδία του Ευριπίδη «Ορέστης», σε μετάφραση Γιώργου Χειμωνά και σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, γέμισε με κόσμο το αρχαίο αργολικό θέατρο το βράδυ της Παρασκευής, με τους ιθύνοντες της παραγωγής νa ακολουθούν κατά γράμμα τα μέτρα της Πολιτείας για τον κορονοϊό.

Οι τρεις πρωταγωνιστές Αρης Σερβετάλης, Μαίρη Μηνά και Πάνος Βλάχος χειροκροτήθηκαν θερμά, με τα φωτογραφικά φλας να πέφτουν ωστόσο και πάνω στους συνοδοιπόρους τους στη ζωή, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για να τους στηρίξουν.

Ετσι, είδαμε τον θεατρικό «Ορέστη», κατά κόσμον Αρη Σερβετάλη, που «ντύθηκε» πρόσφατα και άγιος Νεκτάριος στον κινηματογράφο, σε μια από τις (συλλεκτικές!) κοσμικές πόζες του δίπλα στη σύζυγο Εφη Μπίρμπα, η οποία είναι σκηνογράφος, σκηνοθέτρια και ενδυματολόγος.

Μαζί με το ζευγάρι φωτογραφήθηκαν ο Πάνος Βλάχος, που παίζει τον Μενέλαο στην τραγωδία του Ευριπίδη, και η εδώ και χρόνια σύντροφός του, ηθοποιός και παρουσιάστρια Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Ο φακός απαθανάτισε επίσης την «Ηλέκτρα», δηλαδή τη Μαίρη Μηνά, που μέχρι πρότινος πρωταγωνιστούσε στη σειρά του Alpha «Αγγελική», μαζί με τον αγαπημένο της, επίσης ηθοποιό Μιχάλη Σαράντη, τον οποίο βλέπαμε φέτος στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Η Φαμίλια».

Ο Μιχάλης Σαράντης με τη Μαίρη Μηνά

Στο «κλικ» το ζευγάρι, που, όπως είναι γνωστό, ζει κάτω από την ίδια στέγη, ποζάρει χαμογελαστό στους φωτογράφους σε γνωστό ταβερνάκι στην Επίδαυρο, όπου πήγαν για φαγητό οι συντελεστές του «Ορέστη» μετά το τέλος της παράστασης.

Πηγή: espressonews.gr