Παντρεύτηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 15 Ιουλίου, στη Μύκονο, τόπο καταγωγής της νύφης, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη!

Ο πολιτικός τους γάμος έγινε στο δημαρχείο του νησιού και τον τέλεσε ο δήμαρχος κύριος Κουκάς, παρουσία των μαρτύρων και κουμπάρων τους (ο θρησκευτικός τους γάμος, ύστερα από δύο αναβολές πέρυσι λόγω Covid-19, θα τελεστεί του χρόνου στην Αθήνα, μαζί με τη βάφτιση του μωρού τους), του επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου και της βουλευτού της Ν.Δ. Κατερίνας Μονογυιού! Μάλιστα, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Θεοδώρου θα γίνει εις διπλούν κουμπάρος τους, αφού θα είναι και ο νονός του μωρού τους!

Με τους κουμπάρους Κατερίνα Μονογυού και Δημήτρη Θεοδώρου

Η νύφη, που διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έφτασε απαστράπτουσα, με νυφική δημιουργία του οίκου Fedra, διά χειρός της Φαίδρας Θεοδωρίδου, ενώ ο γαμπρός, υπέρλαμπρος, με την ενδυματολογική υπογραφή του ανδρικού οίκου μόδας Straight Razor Way, δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του!

Η Κατερίνα Μονογυού βάζει την… υπογραφή της στον γάμο

Στο πλευρό τους, ο γιος του Γρηγόρη, Γρηγόρης, και η κόρη της Ελένης, Μαρία, που δήλωναν τρισευτυχισμένοι που θα αποκτήσουν αδερφάκι, οι γονείς της νύφης Κωνσταντίνος Τσιριγκάκης και Μαρία Μάρκαρη, αλλά και λίγα δικά τους άτομα.

Το ζευγάρι ευτυχισμένο μετά τον γάμο στο δημαρχείο Μυκόνου

Μετά τον γάμο είχε προγραμματιστεί γαμήλιο τραπέζι σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Avra restaurant, με το νυφικό μενού να περιλαμβάνει αστακούς, γαρίδες και θαλασσινά, όπως αρμόζει στην παραδοσιακή μυκονιάτικη αύρα!

Πηγή: espressonews.gr