Η Υβόννη Μπόσνιακ με τον Αντώνη Ρέμο πήγαν στην παιδική χαρά στη Γλυφάδα.

Μαζί τους ήταν και η κουμπάρα τους Παυλίνα Κωσταγιού με την κόρη της. Ο φωτογραφικός μας φακός ήταν εκεί και τα κατέγραψε όλα. Όπως θα δείτε η δεσποινίδα Ρέμου μεγάλωσε πολύ και μοιάζει αρκετά στη μαμά της αλλά έχει χαρακτηριστικά και από τον μπαμπά της.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ευλογημένος που το πρώτο μου παιδί είναι κορίτσι γιατί τα κορίτσια έχουν μία άλλη ομορφιά, όπως μου λένε και άλλοι πατεράδες που έχουν και αυτοί κορίτσια. Και η Υβόννη ήθελε κορίτσι και εγώ γιατί ήθελα να δώσω το όνομα της μαμάς μου. Ο θεούλης λοιπόν μας άκουσε και μας έφερε την «Ελενίτσα» μας.

Όταν πρωτογεννήθηκε έμοιαζε με εμένα γιατί ήταν πρησμένη. Τώρα μοιάζει στην Υβόννη ακόμα και στη φωνή… Κάθε μέρα δίπλα της είναι και μία καινούργια μέρα. Είναι στιγμές που λέω τι έκανα πριν από αυτό το παιδί. Πριν από το παιδί ζούσα φυσικά, απλά τώρα υπάρχει στόχος, έμπνευση, λόγος για να δημιουργήσω. Η κόρη μου είναι λόγος για να σταθώ όρθιος, να κρατήσω το σπίτι μου όρθιο, λόγος για να παλεύω κάθε μέρα για το σπίτι μου, λόγος για να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος άνθρωπος», είχε πει ο τραγουδιστής σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr