Η Δυσκολία της Μαρινέλλας και οι Αντιδράσεις της Πολιτείας

Η Δυσκολία της Μαρινέλλας και οι Αντιδράσεις της Πολιτείας

Η δύσκολη κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας μετά το αιμορραγικό εγκεφαλικό έχει προκαλέσει σοκ και ανησυχία. Ο Λάκης Λαζόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, αναφέρθηκε με συγκίνηση στο γεγονός αυτό, χαρακτηρίζοντάς το σοκαριστικό, ειδικά για το παιδί της. Ο ίδιος τόνισε πως τέτοιες καταστάσεις μπορούν να συμβούν σε οποιονδήποτε καλλιτέχνη στη σκηνή.

Ο Λαζόπουλος περιέγραψε την επίδοση της Μαρινέλλας πριν από το περιστατικό, όταν εισήλθε στη σκηνή και τραγούδησε ακαπέλα, κάτι που συνηθίζει να κάνει στο τέλος των συναυλιών της. Ο κόσμος την υποδεχόταν με ενθουσιασμό, ενώ όλοι διαισθάνονταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μάλιστα, ο Λάκης μετέφερε τα λόγια της ερμηνεύτριας στον Αντώνη Ρέμο, ρωτώντας για την επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία στο Ηρώδειο ώστε να μπορέσει να επαναλάβει τη συναυλία που ακυρώθηκε.

«Η Μαρινέλλα είναι ένα πολύ σπουδαίο μέρος της ιστορίας μας», δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος, αναφερόμενος στην ανάγκη να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα υγείας της. Ταυτόχρονα, εξέφρασε έκπληξη για το γεγονός ότι το Ηρώδειο δεν διαθέτει ασθενοφόρο, σημειώνοντας ότι σε ένα θέατρο 5.500 ατόμων είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει άμεση ιατρική βοήθεια.

Ευχόμαστε να ξεπεράσει γρήγορα την περιπέτεια αυτή, όπως πάντα έχει κάνει στο παρελθόν. Πηγή: tovima.gr