Ο Τραγικός Θάνατος του Liam Payne σε Νεαρή Ηλικία

Ο Τραγικός Θάνατος του Liam Payne σε Νεαρή Ηλικία

Ο Liam Payne, ο πρώην τραγουδιστής των One Direction, βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 31 ετών, όταν έπεσε από το μπαλκόνι τρίτου ορόφου ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες. Σύμφωνα με τοπικές αστυνομικές πηγές, το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη στην οδό Κόστα Ρίκα, στην περιοχή του Παλέρμο. Οι αρχές κλήθηκαν νωρίτερα στο ξενοδοχείο λόγω ενός άνδρα που είχε επιθετική συμπεριφορά και ήταν πιθανόν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ. Ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου ανέφερε: «έχουμε έναν επισκέπτη που έχει κάνει υπερβολική χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ. Διαλύει πράγματα και καταστρέφει ολόκληρο το δωμάτιο». Αυτό το άτομο ταυτοποιήθηκε ως ο Liam Payne.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Liam γιόρτασε τα 31α γενέθλιά του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Γεννημένος στο Wolverhampton του West Midlands, ήταν από τους πιο νέους στο συγκρότημα. Αποφοίτησε από το City of Wolverhampton College, όπου σπούδασε μουσική τεχνολογία. Έγινε γνωστός όταν συμμετείχε στο βρετανικό διαγωνισμό “X-Factor”, όπου συναντήθηκε με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, συμπεριλαμβανομένων των Harry Styles, Zain Malik, Louis Tomlinson και Niall Horan.

Ο Liam είχε μιλήσει ανοιχτά για την αγάπη του για τη μουσική, καθώς και για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε με τις ουσίες. Είχε δηλώσει ότι κατάφερε να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες και όταν οι One Direction διαλύθηκαν, ξεκίνησε τη σόλο καριέρα του. Υπήρξε επίσης πατέρας, καθώς απέκτησε έναν γιο με την τραγουδίστρια Cheryl, ο οποίος του έδινε μεγάλη χαρά.

Κατά τις τελευταίες του στιγμές, ο Liam βρισκόταν στην Αργεντινή για να παρακολουθήσει μια παράσταση του φίλου και πρώην μέλους των One Direction, Niall Horan, στις 2 Οκτωβρίου. Φαίνεται ότι η πίεση της δημοσιότητας που τον συνόδευε κατά τη διάρκεια των 6 χρόνων με το συγκρότημα του είχε προκαλέσει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Οι πληροφορίες δείχνουν ότι ο τραγουδιστής έπεσε μόνος του από το μπαλκόν του ξενοδοχείου, ενώ φωτογραφίες που διέρρευσαν στον Τύπο αποδεικνύουν την κακή κατάσταση του δωματίου του, με μια σπασμένη τηλεόραση να είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Αν και η ζωή του Liam Payne ήταν γεμάτη δημόσιες εμφανίσεις, φαίνεται ότι κατάφερε να διατηρήσει μια κάποια ιδιωτικότητα στην τελευταία του στιγμή, κάτι που τόσο επιθυμούσε. Πηγή: tovima.gr