Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διάρκειας επτά ωρών επέμβαση στο κεφάλι στην οποία υποβλήθηκε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης το μεσημέρι της Τρίτης.

Την αίσια έκβαση της εγχείρησης γνωστοποίησε μέσα από το προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αγαπημένη του σύζυγος Εβελίνα Βαρσάμη, αναρτώντας μια φωτογραφία, με τη λεζάντα: «Τα κατάφερες, αστέρι μου! Σ’ αγαπώ πολύ».

Ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου και ο νευροχειρουργός Κανάρης Παναγόπουλος τοποθέτησαν επιτυχώς στο μέτωπο του παρουσιαστή κόκαλο από το δικό του κρανίο. Ο λόγος για τον οποίο δεν τοποθέτησαν ξένο μόσχευμα αλλά του ίδιου του ασθενούς ήταν η αποφυγή μολύνσεων, κάτι που συνέβη σε παλαιότερες χειρουργικές επεμβάσεις που έκανε ο γνωστός παρουσιαστής.

Λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο χειρουργείο, η Εβελίνα Βαρσάμη, που βρίσκεται μέρα νύχτα στο πλευρό του συζύγου της τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από τον θάλαμο του νοσοκομείου, με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη να βρίσκεται δίπλα στον γιατρό του που χαμογελούσε αισιόδοξα.

«Είμαι σίγουρη ότι και σε αυτό το χειρουργείο θα τα καταφέρεις. Πάμε δυνατά, Κωνσταντίνε μου» έγραψε η αγαπημένη του σύζυγος, με τις ευχές να πέφτουν «βροχή» από τον κόσμο.

Αισιόδοξοι

Ολα αυτά τα χρόνια, και παρά τις ανυπέρβλητες δυσκολίες, η Εβελίνα Βαρσάμη δεν έχει χάσει την πίστη της και παραμένει αισιόδοξη, ελπίζοντας πως ο πατέρας των παιδιών της θα επιστρέψει και πάλι στο σπίτι τους σε μερικούς μήνες.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι έξι χρόνια πριν από το τροχαίο ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε μιλήσει σε συνέντευξή του για τη μητέρα του, η οποία έπεσε από μηχανή και έσπασε το κεφάλι της. Η έλλειψη γιατρών και η 20ωρη καθυστέρηση της μεταφοράς της σε νοσοκομείο της Αθήνας είχαν ως συνέπεια να νεκρωθούν όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου της.

«Το χτύπημα σαν χτύπημα ήταν τόσο λίγο, που αν είχε μπει εγκαίρως στο χειρουργείο, θα ήταν μια χαρά» είχε δηλώσει.

Πηγή: espressonews.gr