Πανζουρλισμός επικρατεί στο τηλεφωνικό κέντρο του Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εν όψει των γυρισμάτων της χολιγουντιανής ταινίας «Barracuda», που θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες!

Βλέπετε, όσοι παίρνουν τηλέφωνο δεν ζητούν να μάθουν λεπτομέρειες για την άφιξη του Αντόνιο Μπαντέρας, ο οποίος θα πρωταγωνιστεί στην ταινία (για την ιστορία, ο σταρ θα έρθει στα τέλη Ιουλίου), προκειμένου να τον συναντήσουν για να του πάρουν αυτόγραφο, αλλά για να παίξουν στην ταινία, μια και για τις ανάγκες των γυρισμάτων θα χρειαστούν γύρω στους 1.000 κομπάρσους από όλες τις φυλές του Ισραήλ! Η παραγωγή αναζητεί για τα γυρίσματα κυρίως εγχρώμους, Λατίνους, Κινέζους και Ρoμά, ηλικίας από 15 έως 65 ετών, ενώ έχουν απομείνει περίπου 50 θέσεις για Ινδοευρωπαίους!

Ο λόγος που έχουν μπει αυτά τα κριτήρια για την επιλογή των κομπάρσων είναι ότι στην ταινία πολλά σημεία της Θεσσαλονίκης θα μεταμορφωθούν σε περιοχές της Φλόριντα! Ετσι, η παραγωγή θέλει να αποτυπώσει την ανθρωπογεωγραφία του Μαϊάμι, όπου υπάρχει μεγάλη κοινότητα Λατίνων, Κουβανών και Ασιατών!

Τα e-mails από ενδιαφερομένους σκάνε με καταιγιστικούς ρυθμούς στα γραφεία του Film Office, με τους υπευθύνους όμως να διευκρινίζουν στους υποψήφιους κομπάρσους πως ο ρόλος του γραφείου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι διαμεσολαβητικός και αναλαμβάνει την προώθηση των βιογραφικών στην παραγωγή, καθώς αυτή θα κάνει το κάστινγκ! Μάλιστα, οι κομπάρσοι δεν αποκλείεται να παίξουν σε κάποια σκηνή με τον ίδιο τον Αντόνιο Μπαντέρας ή τη λαμπερή συμπρωταγωνίστριά του Κέιτι Χολμς, ενώ περίπου οι μισοί θα περάσουν και από τη διαδικασία του fitting, δηλαδή θα τους δοθούν ρούχα για τις ανάγκες του ρόλου.

Κέιτι Χολμς

Περιπατητές

Επιπλέον, το κάστινγκ είναι ανοιχτό και προς special characters, δηλαδή άτομα με κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, όπως περιέργη ή ιδιαίτερη κόμμωση, τατουάζ κ.ά. Οι κομπάρσοι που θα επιλεγούν θα υποδυθούν περιπατητές σε παραλιακή λεωφόρο, θαμώνες νάιτ κλαμπ, πελάτες ταβέρνας, θαμώνες πλατείας σε υποβαθμισμένη γειτονιά, κακοποιούς και μπράβους! Γι’ αυτό, λοιπόν, αν κάποιοι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης πέσουν σε κάποια καταδίωξη ή καβγά δεν χρειάζεται να καλέσουν την Αστυνομία, μια και θα πρόκειται για σκηνές δράσης για τις ανάγκες των γυρισμάτων!

Αλλωστε και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, όταν ανακοινώθηκε επίσημα ότι η συμπρωτεύουσα θα μεταμορφωθεί σε χολιγουντιανό πλατό, είχε πει χαρακτηριστικά: «Μην απορήσετε εάν δείτε δίπλα σας, στη λεωφόρο Νίκης, να πίνει καφέ κάποιος μεγάλος σταρ του Χόλιγουντ, γιατί έρχονται στην πόλη μας για γυρίσματα»!

Πηγή: espressonews.gr