«Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός» λένε πολλοί που έχουν συμφιλιωθεί με τα χρόνια τους. Τι γίνεται, όμως, όταν δεν… βγαίνουν τα Μαθηματικά;

«Party» στο twitter! Τουλάχιστον αυτό συνέβη στην περίπτωση του νέου παίκτη των Μαχητών, του γνωστού (από τα late 90s) μακιγιέρ και κομμωτή Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, ο οποίος δήλωσε μπαίνοντας στο «Survivor» πως είναι 37 ετών!

Τέσσερις νέες αφίξεις είχαμε στο reality επιβίωσης το βράδυ της Κυριακής. Πρόκειται για το μοντέλο Νίκο Αντωνόπουλο, τον Νίκο Γιάννη, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό, την προπονήτρια ποδοσφαίρου Στέλλα Ανδρεάδου και, τέλος, τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος έγινε αμέσως viral με αφορμή την ηλικία που δηλώνει.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί πριν από ενάμιση χρόνο, στον πρώτο κύκλο του «Bachelor», όταν μία από τις συμμετέχουσες, η τραγουδίστρια Ελενα Μπάση, είχε δηλώσει 38 ετών, ενώ ήταν τότε 42. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ όμως δεν έκρυψε απλώς τέσσερα χρόνια, αλλά μάλλον το… τερμάτισε.

Ο -κατά δήλωσή του- 37χρονος beauty expert ισχυρίζεται πως κάνει τουλάχιστον 1.500 κοιλιακούς την ημέρα, συνδυάζοντάς τους πάντα με προπόνηση kick boxing, spinning ή crossfit. Για εκείνον το «Survivor» αποτελούσε εδώ και χρόνια ένα όνειρο ζωής, που φέτος έγινε πραγματικότητα. Μάλιστα, θεωρεί πως δεν θα ξεχωρίσει μόνο λόγω της αντοχής του, αλλά και λόγω της έντονης προσωπικότητάς του, ενώ εκτιμά πως θα φτάσει ως τον τελικό.

Οπως ήταν επόμενο, οι χρήστες του twitter «γλέντησαν» τον καινούργιο Μαχητή, δείχνοντας ξεκάθαρα τις αμφιβολίες τους για την ηλικία του. «Γεια σου. Είμαι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και είμαι πολύ μικρός ό,τι και να λες. Επίσης το δέρμα μου είναι πιο λαμπερό από τα δόντια του Αρη Σοϊλέδη» σχολίασε ένας. «37 ετών χωρίς τα καλοκαίρια και… χειμώνες περιμένω να φανείς» σιγόνταρε άλλος.

«Στην ελληνική τηλεόραση δεν υπάρχει κανείς πάνω από 40» ειρωνεύτηκε ένας τρίτος. Μάλιστα, οι «ερευνητές» του twitter ανακάλυψαν σε βίντεο από το μακρινό 2006 πόσο χρόνων δήλωνε τότε, μιλώντας σε εκπομπή της Βάσιας Λόη με αφορμή τα γενέθλιά του. Οπως έλεγε λοιπόν το 2006, έκλεινε τα 29. Αν ήταν αλήθεια, τότε είναι σήμερα 45 χρόνων. Αν δεν ήταν, μπορεί και να… πενηνταρίζει το αγόρι!

Πηγή: espressonews.gr