Σαν βόμβα έσκασε το μεσημέρι της Τρίτης η δημόσια εξομολόγηση και καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο θέατρο στο παρελθόν και φέρεται να την είχε κακοποιήσει ψυχολογικά και λεκτικά. Η ηθοποιός τόνισε μάλιστα πως σε ένα από τα ξεσπάσματά του την είχε κλωτσήσει.

Λίγη ώρα μετά, σειρά πήρε η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία επίσης κατήγγειλε τον Κιμούλη για εργασιακό εκφοβισμό, ενώ πολλές καλλιτέχνιδες όπως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Καίτη Γαρμπή στάθηκαν στο πλευρό της Δούκα μέσω των social media.

Την  Τετάρτη, ο Χάρης Ρώμας μίλησε στο «Πρωινό» και αποκάλυψε πως η Ζέτα Δούκα, με την οποία συνεράστηκαν για το «Καφέ της Χαράς», του είχε μιλήσει για το συγκεκριμένο περιστατικό σε ανύποπτο χρόνο.

«Γενικώς πιστεύω ότι πρέπει να είναι λελογισμένα όσα λέγονται διότι δυστυχώς παρατηρείται το φαινόμενο πολύ συχνά να θέλουν να μιλήσουν ακόμα και για λόγους δημοσιότητας. Το θέμα που συζητάμε δεν είναι πρόσφορο για θετική δημοσιότητα. Θέλει πολλή προσοχή στην αντιμετώπισή του. Τη Ζέτα την υπερσυμπαθώ, είχαμε μια θαυμάσια σχέση. Κάποια μέρα που τη γύρισα με το αυτοκίνητο μου είπε ευχαριστώ για τις συνθήκες εργασίες. Σε ανύποπτο χρόνο μού ανέφερε το συμβάν με τον Κιμούλη, αυτή η κακοποίηση η λεκτική. Το ήξερα και ομολογώ ότι δεν ήξερα πώς να χειριστώ. Συμβούλευσα τη Ζέτα να το ξεπεράσει με κάθε τρόπο αν είναι κάτι που τη στοιχειώνει. Είμαι υπέρ της Ζέτας και κάθε Ζέτας. Αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν δυστυχώς σε όλους τους εργασιακούς χώρους και στην πολιτική. Έχω δουλέψει με τον Κιμούλη μια φορά όταν ήμουν πιο νέος κι έχω καλή σχέση», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Πηγή: patrastimes.gr