Ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε μαζί με τον Γιάννη Βαρδή στην εκπομπή της Ερτ «Σημείο Συνάντησης» και μίλησαν για όλα. Ο Γιάννης Βαρδής, μεταξύ άλλων ρώτησε τον Χάρη Βαρθακούρη πως αποφάσισε να παρουσιάσει το «Big Brother».

«Όλα ξεκινάνε από το Globetrotters. Tην εκπομπή με τα ταξίδια που δεν ήθελα να την κάνω. Όταν μας είπαν ότι πρέπει να λείψουμε δύο μήνες είπε ότι δεν μπορώ να αφήσω τα κοριτσάκια μου. Είπα στην Αντελίνα αν θέλει να πάει. Δουλειά είχα, είχα πολλά live. Το κανάλι επέμεινε γιατί ήθελαν το ζευγάρι. Το πρόβλημα του πεθερού μου ήταν πως ήθελε να κρατήσει τα παιδιά παραπάνω από δύο μήνες.

 Πήγε ανέλπιστα καλά. Έπαιξαν κάποια πράγματα που δεν περίμενα. Όπως οι καβγάδες που ήταν φυσιολογικό. Αυτό έπιασε. Αυτό έφερε ενδιαφέρον και τις προτάσεις από τα κανάλια.

Μία ήταν και για το Big Brother. Ποιο ήταν το σκεπτικό μου; Δεν θυμόμουν τι θα πει ριάλιτι. Ούτε την ύπαρξη του πριν από 20 χρόνια θυμόμουν, ούτε πριν από 10. Με προειδοποίησαν και μου είπαν αν έχω γερό στομάχι. Από τις προτάσεις που είχα ήταν η πιο μακριά από εμένα και την επέλεξα επί τούτου. Τη λιγότερο προβλέψιμη. Το να πήγαινα κριτής δεν μου έδινε τη δυνατότητα να εξελιχτώ.

Είπα να κάνω κάτι που ή θα με καταστρέψει ή θα με φτιάξει. Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορώ να κάνω. Έπεσα στα πολύ βαθιά, με συνθήκες κορονοϊού. που δεν ευνοεί και έκανα ένα υπερεντατικό μάθημα τηλεόρασης, αλλά ψυχοφθόρο. Το καλό είναι ότι είχα έναν Ανδρέα Μικρούτσικο δίπλα μου. Με βοήθησε πάρα πολύ», είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Πηγή: espressonews.gr