Η Χίλντα Ηλιοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από παραγωγό στο ξεκίνημα της καριέρας της.

«Μεγαλωμένη στα πούπουλα και με πολύ ευχάριστες ιστορίες με την οικογένειά μου, βγαίνοντας στη δουλειά, δεν είχα όπλα. Είχα εξαιρετική αυτοπεποίθηση, ήμουν φιλόδοξη και ξεκίνησα και πολύ καλά. Όταν, λοιπόν, το 1995 άνοιξα τα ημερολόγιά μου για να δω πότε συνέβη κάτι που με ενόχλησε πάρα πολύ, στα 23 μου και ήδη γνωστή, με κάλεσε κάποιος για να συμπρωταγωνιστήσω, το μόνο που δεν περίμενα ήταν να βρεθώ σε δύσκολη θέση, γιατί ούσα γνωστή και κόρη του Ντίνου Ηλιόπουλου αισθανόμουν ότι είμαστε μια παρέα.

Ο ύπουλος και ο πονηρός τρόπος που γίνονται κάποιες κινήσεις είναι αυτός που σε μπλοκάρει. Έχω βιώσει και ως εργασιακό παρατηρητής βία. Είναι πολύ όμορφο που η εποχή αλλάζει και υπάρχει η δυνατότητα να ακουστούν και τόσο παλιές ιστορίες, τόσο παλιός πόνος… Την πρώτη φορά που πήγα σε ένα γραφείο παραγωγής, πριν ξεκινήσω να δουλεύω και μάλιστα με πήγε η μητέρα μου, ήμουν πολύ μικρή. Ο παραγωγός μόλις κάθισα στην καρέκλα μου είπε βγάλε την μπλούζα σου. Αυτό ήξερα να το αντιμετωπίσω γιατί σηκώθηκα και έφυγα. Τα υπόλοιπα που είναι κρυφά παιχνίδια έχουμε δυσκολία να αντιμετωπίσουμε», ανέφερε η Χίλντα Ηλιοπούλου.

Πηγή: espressonews.gr