Χωρισμός σαν να λέμε… κεραυνός στη showbiz!

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης έβαλαν τέλος στη σχέση τους πριν από περίπου πέντε μήνες, καταφέρνοντας ωστόσο να κρατήσουν την εν λόγω δυσάρεστη εξέλιξη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό έως χθες, όταν το έκανε… βούκινο on air ο Άρης Καβατζίκης.

«Δεν είναι πολύ ευχάριστο αυτό που θα πω, αλλά λέω να το πω, γιατί έχει περάσει πολύς καιρός. Κάποιοι το ξέραμε. Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης εδώ και πέντε μήνες δεν είναι μαζί. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τα παιδιά έχουν χωρίσει εδώ και καιρό. Δεν τράβηξαν τους προβολείς πάνω τους. Έχουν κρατήσει μια πολύ ωραία σχέση, έντιμη, είναι φίλοι, απλώς δεν είναι ζευγάρι» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο αθόρυβα χώρισαν στα μέσα του φετινού καλοκαιριού η γνωστή παρουσιάστρια και ο δημοφιλής ηθοποιός, άλλο τόσο αθόρυβα είχαν αρχίσει και τη σχέση τους πριν από περίπου δύο χρόνια. Η γνωριμία τους, πάντως, έγινε το 2017, όταν δούλεψαν μαζί στο μιούζικαλ «Hair», και παρέμεινε σε φιλικό επίπεδο, καθώς η Μαίρη βρισκόταν εκείνη την εποχή σε άλλη σχέση. Όταν αυτή έλαβε τέλος, ο Αιμιλιανός τη διεκδίκησε αμέσως.

Ο ίδιος, άλλωστε, είχε εκφράσει και δημόσια τον θαυμασμό του για εκείνη σε παλιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, λέγοντας πως τη θεωρεί την πιο όμορφη Ελληνίδα.

Τελευταία κοινή εμφάνιση

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του τότε αγαπημένου ζευγαριού έγινε τον Ιανουάριο του 2019, ωστόσο είχαν προηγηθεί αρκετές αναρτήσεις της Μαίρης στα social media, στις οποίες όμως ήταν με παρέα, επομένως δεν επιβεβαιωνόταν επίσημα η σχέση τους.

Όσο για την τελευταία κοινή εμφάνισή τους; Καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό τον περασμένο Ιούλιο, όταν έδωσαν το «παρών» στο θέατρο Άλσος και παρακολούθησαν μαζί με φίλους την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου.

Πηγή: espressonews.gr