«Τίτλοι τέλους» για το low profile ζευγάρι της αθηναϊκής high society.

Τους τελευταίους μήνες στην περιοχή της Φιλοθέης και στους επιχειρηματικούς κύκλους της Αθήνας κυκλοφορεί η είδηση-σοκ του χωρισμού του επιχειρηματία Χρήστου Ιωάννου και της Ντίμης Σπανού.

Ένα low profile ζευγάρι, από τα πιο ισχυρά όμως της επιχειρηματικής ζωής, που για πολλά χρόνια ζούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα κουτσομπολιά. Γόνοι και οι δύο μεγάλων οικογενειών, μπορεί να γνωρίστηκαν από τους γονείς τους, αλλά ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και παντρεύτηκαν, κάνοντας τη δική τους ευτυχισμένη οικογένεια. Πρόκειται για τη μοναχοκόρη του αείμνηστου ιδρυτή της Βιοϊατρικής Ευάγγελου Σπανού και τον γιο του μαικήνα της τέχνης, δημιουργού του Ιδρύματος Σύγχρονης Τέχνης ΔΕΣΤΕ και ιδιοκτήτη, μεταξύ άλλων, του ξενοδοχείου «Intercontinental» Δάκη Ιωάννου. Η καλλονή και αριστοκρατική Ντίμη Σπανού αποτελεί το πρότυπο γυναίκας στην αθηναϊκή high society.

Μακριά από ανούσιες κοσμικότητες και φλας, όπως άλλωστε και ο σύζυγός της, από την ημέρα που παντρεύτηκαν αφοσιώθηκαν στην οικογένειά τους και στην ανατροφή των τεσσάρων παιδιών τους. Μοναδική τους απόλαυση, οι καλοκαιρινές διακοπές τους στις Σπέτσες, όπου βρίσκεται το ονειρικό κτήμα Σπανού, και η Κέρκυρα, όπου στην τοποθεσία Κομμένο βρίσκεται η βίλα του Δάκη και της Λιέττας Ιωάννου, ενώ όποτε τους δινόταν η ευκαιρία εξορμούσαν στα ελληνικά νησιά με τη θαλαμηγό «Protect me from what I want».
Η μοναχοκόρη του ιδρυτή της Βιοϊατρικής Ευάγγελου Σπανού και της Μάχης Σπανού βίωσε πέρυσι τέτοια εποχή την τραυματική απώλεια του λατρεμένου πατέρα της, ο οποίος νικήθηκε από τον κορονοϊό. Συμπαραστάθηκε στη μητέρα της και ενεργοποιήθηκε στο πλευρό του αδελφού της και συνεχιστή του έργου του πατέρα τους Γιώργου Σπανού.

Στο επίκεντρο

Απόφοιτος του MIT, ο πρόεδρος του Ομίλου ΑΒΑΞ και της Donkey Hotels Χρήστος Ιωάννου το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο των επιχειρηματικών εξελίξεων λόγω του νέου ξενοδοχείου του στη Σαντορίνη, το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί. Πρόκειται για μια επένδυση που ξεπερνά τα 50.000.000 ευρώ, με ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς θα αποτελείται από 62 βίλες με ιδιωτικές πισίνες και ένα spa 1.100 τ.μ. Πρόσφατα ο Χρήστος Ιωάννου ανακοίνωσε στο Δ.Σ. των εταιριών του ακόμα ένα project, τη συνένωση δυνάμεων στον ξενοδοχειακό βραχίονα του ομίλου της οικογένειας Ιωάννου, με την απορρόφηση της Yes Hotels από την Αθήναιον Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις, η οποία ελέγχει το εμβληματικό «Athenaeum Intercontinental».

Πηγή: espressonews.gr