Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

Η Χριστίνα Κολέτσα επιβεβαίωσε την «Espresso» για την είδηση του χωρισμού της από τον συγγραφέα-μυστήριο Δημήτρη Δεγαμινιώτη, που αποκαλύψαμε πρώτοι τον περασμένο Μάρτιο. Όπως είπε συγκεκριμένα η γνωστή τραγουδίστρια στο «Happy Day», οι δυο τους δεν είναι μαζί από τον περασμένο Ιανουάριο.

«Είχα ξεκινήσει την καραντίνα πριν ανακοινωθεί επίσημα. Είχα πάει ένα ταξίδι στη μητέρα μου που ζει στη Γερμανία. Γυρίζω και πηγαίνω απευθείας Ζάκυνθο για μια δουλειά. Αμέσως μετά ανεβάζω 40 πυρετό. Ήταν η αρχή ακόμα. Δεν ξέραμε τίποτα. Φοβόμουν πολύ ολομόναχη σπίτι. Δεν ήμουν σε σχέση. Η σχέση μου τελείωσε τον Γενάρη. Τώρα τελευταία με ρωτάνε γιατί χώρισα. Έχω χωρίσει εδώ και μισό χρόνο. Δεν ήταν ποτέ προτεραιότητά μου να γίνω μανούλα, αλλά να βρω κάποιον που θα τον νιώσω οικογένεια» είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα.

Για την ιστορία, η γνωστή τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει μόνη της το ειδύλλιό της με τον συγγραφέα-μυστήριο, μιλώντας με ενθουσιασμό για εκείνον στην κάμερα του Alpha πριν από σχεδόν έναν χρόνο, δηλώνοντας επιπλέον πως θα ήθελε παιδί μαζί του: «Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που είμαι τόσο ερωτευμένη. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι πάρα πολλά πράγματα. Με μεγάλη μου χαρά να έρθει σε αυτή τη φάση ένα παιδί» είχε πει τότε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Κάπου παρακάτω μάθαμε ότι επρόκειτο για τον συγγραφέα-μυστήριο με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Δημήτρης Δεγαμινιώτης, ο οποίος δεν αποκαλύπτει ούτε το πρόσωπό του ούτε άλλα στοιχεία για τον εαυτό του. Η Κολέτσα πάντως είχε μοιραστεί μια κοινή φωτογραφία τους στο Ιnstagram από τις διακοπές τους τον περασμένο Αύγουστο, την οποία κατέβασε μόλις χώρισαν.

Πηγή: espressonews.gr