Η Χριστίνα Ορφανίδου που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι «Big Brother» μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τη διαρροή ροζ βίντεο από σύντροφό της.

orfanidou3886

«Είναι μια υπόθεση που ξεκίνησε το 2018 και τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει η δίκη. Δεν θα μπορούσα να δεχτώ εξωδικαστικό συμβιβασμό. Είναι κάτι που με έχει στιγματίσει, πρέπει να πάρω κάποια στιγμή ηθική δικαίωση για όλο αυτό που περνάω καθημερινά. Η λέξη στιγματίζω, για αυτό που περνάω, είναι πολύ μικρή.

orfanidou3899Ήταν ένα προσωπικό βίντεο, από μια 3χρονη σχέση, που ο πρώην σύντροφος το έβγαλε στη δημοσιότητα για να με εκδικηθεί μετά το χωρισμό μας. Δεν βγάζεις άκρη, προσπαθώ να δαμάσω αυτό που γίνεται, κάνω αιτήσεις στα site για να κατεβάσω το προσωπικό μου βίντεο.

orfanidou3873

Έχω έρθει σε οικονομικό αδιέξοδο, ότι χρήματα βγάζω από τη δουλειά μου τα δίνω γι’ αυτή την υπόθεση. Από την στιγμή που δημοσιεύθηκε το προσωπικό βίντεο, η κοινωνία σε βλέπει σαν μια ανήθικη γυναικά, σαν μια ελευθέρων ηθών και στέλνουν προτάσεις με αμοιβή. Δεν μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου, δεν μπορώ να κάνω σχέση».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr