Η Χριστίνα Ψάλτη όπως σας γράψαμε χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο καθώς είχε κάνει ένα ποστ χωρίς όμως να αναφέρει τι της συνέβη. Η τελευταία σύζυγος του Στάθη Ψάλτη αποκάλυψε τι πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε.

«Ήταν ένα απλό ινομύωμα που παρουσιάστηκε στην εγκυμοσύνη μου και αυτό μεγάλωσε. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο γιατρός μου είχε απαγορέψει κατά τη διάρκεια της κύησης ακόμη και το περπάτημα.

Γέννησα, όλα καλά και μου είχε πει να πάω να το δούμε γιατί πρέπει να αφαιρεθεί. Εγώ όμως ήμουν συνέχεια δίπλα στην κόρη μου, 24 ώρες το 24ωρο συνεχώς μαζί της και έτσι το αμέλησα, παραμέλησα και εμένα. Άργησα να το κάνω και από μικρό χειρουργείο ρουτίνας έγινε λίγο πολύπλοκο. Ήταν πολλές ώρες το χειρουργείο. Τέλος καλό όλα καλά! Τώρα είμαι στη φάση ανάρρωσης, δόξα τω Θεό πήγαν όλα καλά. Ο γιατρός μου είναι υπέροχος», είπε στο T-life.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στις νέες μανούλες. Πρέπει να είμαστε υγιείς για να φροντίζουμε τα παιδάκια μας. Να μη παραμελούμε τον εαυτό μας. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο και να το αφήνουμε και με τον καιρό να γίνει σημαντικό. Δεν υπάρχει λόγος. Πρέπει να κοιτάμε λίγο και τον εαυτό μας. Εγώ δεν το έκανα γιατί ο εαυτός μου είναι η κόρη μου! Έχω τρελαθεί με την μικρή έχω έρωτα!».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr