Σάλο έχουν προκαλέσει οι νέες καταγγελίες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας περί σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο του θεάματος.

Συγκεκριμένα η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά κατήγγειλαν τον Κώστα Σπυρόπουλου για σεξουαλική παρενόχληση.

Απ’ ότι φαίνεται όμως υπάρχουν κι άλλες ηθοποιοί που ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύμα του γνωστού σκηνοθέτη.

Στην ανάρτηση που έκανε η Τζένη Μπότση μέσα από την οποία κατήγγειλε τον εν λόγω ηθοποιό για απαράδεκτες πράξεις «γενετήσιου χαρακτήρα» που προέβη απέναντί της στο παρελθόν, σχολίασε η Χριστίνα Σαμπανίκου, η οποία ισχυρίζεται ότι έχει βιώσει αντίστοιχο περιστατικό από τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

«Ευχαρίστως να συνυπογράψω καθώς είχα επίσης δυσάρεστη εμπειρία σε οντισιόν που βρέθηκα μονή μου μαζί του», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αμέσως της σχολίασε Τζένη Μπότση λέγοντάς της ότι θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί της.

«Περιμένω τρέμοντας από νεύρα. Τόσες μέρες γυρνάει στο μυαλό μου να το γράψω αλλά με σταματούσε το γεγονός πως ήμουν μόνη στην οντισιόν χωρίς μάρτυρα», συνέχισε η Χριστίνα Σαμπανίκου.

Στη συνέχεια η Χριστίνα Σαμπανίκου κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την ίδια ανάρτηση που έκαναν οι τρεις ηθοποιοί, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Προστίθεμαι και εγώ στην δημόσια καταγγελία για τον Κώστα Σπυρόπουλο έχοντας αντίστοιχη εμπειρία. Χρόνια περίμενα αυτή την στιγμή.»

Μετά την καταγγελία των τριών ηθοποιών κατά του Κώστα Σπυρόπουλου για «πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα», η Ευαγγελία Μουμούρη έδειξε τη στήριξη της στις συναδέλφους της κοινοποιώντας την ανάρτηση της πολύ καλής της φίλης Τζένης Μπότση σχολιάζοντας πως «20 χρόνια το περίμενα. Να βρει η φίλη μου το σθένος».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου «Pop Up» και βαθιά συγκινημένη εξέφρασε την υπερηφάνεια που ένιωσε για την φίλη της που βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει το εν λόγω περιστατικό.

Συγκεκριμένα είπε:

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, δεν ξέρω αν μπορώ να μιλήσω… Εκμεταλλεύομαι τον χρόνο σας να πω ότι είμαι πάρα πολύ υπερήφανη για τη φίλη μου που κατάφερε να ελευθερωθεί μετά από τόσα χρόνια, να βρει την κατάλληλη στιγμή γι’ αυτήν να αναπνεύσει. Το περιμέναμε πάρα πολλά χρόνια αυτό. Ο χώρος μας είναι ένας πολύ ωραίος χώρος, οικογενειακός, το θέατρο είναι δύσκολη δουλειά. (…) Φυσικά μου το είχε εξομολογηθεί η Τζένη. Και δεν είναι μόνο αυτά τα τρία κορίτσια. Αυτά τα τρία κορίτσια πήρανε τη δύναμη να το πουν αυτή τη στιγμή. Δε ξέρετε πόσο σημαντικό είναι για εμένα, να βλέπω τις 2 φωτογραφίες εκεί, τα 2 πρόσωπα. Γιατί τον τελευταίο καιρό έλεγαν συνάδελφοι μου για πράξεις, αλλά δεν ονομάτιζαν κι αυτό δυστυχώς μείωνε λίγο την καταγγελία τους. Αυτό που βλέπω ονομαστικά αυτά τα κορίτσια να λένε για αυτόν τον άνθρωπο, δε ξέρετε πόσο σημαντικό είναι για εμάς. Το παρακαλούσα να βγουν και να μιλήσουν. Το γνώριζα και θεωρούσα ότι επειδή είναι μια πολύ σοβαρή καταγγελία. Εδώ μιλάμε για κάτι αρρωστημένο, πώς να σας το πω. Έχοντας την εξουσία μέσα στο θέατρο, καταλαβαίνετε ότι είναι μια αρρωστημένη κατάσταση. Αυτός ο άνθρωπος είναι άρρωστος, δεν ξέρω και τι λέω αυτή τη στιγμή… Αυτά τα κορίτσια λοιπόν δεν είναι τρελά».

Πηγή: espressonews.gr