Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύει, με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό, ότι προσπαθεί να «χτίσει» κοινωνικούς συσχετισμούς, πάνω σε πρόσκαιρα αφηγήματα.

«Δυστυχώς κάποιοι στο πολιτικό μας σύστημα εξακολουθούν να θεωρούν πως οι κοινωνικοί συσχετισμοί χτίζονται πάνω σε πρόσκαιρα αφηγήματα, ανάλογα με το ποιο κρίνεται κάθε φορά ως πιο πρόσφορο εκλογικό ακροατήριο», αναφέρει συγκεκριμένα.

Σχολιάζοντας τις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα στη «Διαύγεια», στα «Greekstatistics» και στις κατηγορίες ότι η Νέα Δημοκρατία αφήσει τη χώρα το 2009 με 15% έλλειμμα, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης αναφέρει ότι «αυτοί που ‘’ξέπλεναν’’ μέχρι χθες την 5ετία Καραμανλή για τις ευθύνες εισόδου στην κρίση, θυμήθηκαν ξαφνικά το έλλειμμα και το δημόσιο χρέος του 2009. Αυτοί που δεν ψήφισαν τη «Διαύγεια», θυμήθηκαν σήμερα ότι ο Μητσοτάκης την κατήργησε».

Όπως λέει ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, «κάποια στιγμή, βέβαια, θα καταλάβουν ότι η διαρκής αυτοαναίρεση και ο «χαμαιλεοντισμός», είναι μία εκ των έσω υπονόμευση της αξιοπιστίας του εκάστοτε αφηγήματος. Και αυτών που προηγήθηκαν, και αυτών που θα έρθουν».

«Δεν έγιναν ξαφνικά προοδευτικοί, απλά ήταν πάντα αναξιόπιστοι», σχολιάζει ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Πηγή: patrastimes.gr