Η Ελένη Σταμίρη, κατά κόσμον Μαρία Κίτσου, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες» δεν θα μοιράζεται πλέον την καθημερινότητά της με τις δύο αδελφές της και τους συγχωριανούς της στο Διαφάνι, αλλά με… κάθε καρυδιάς καρύδι των φυλακών, όπου μεταφέρεται αμέσως μετά την καταδίκη της.

Πέρα από τον διευθυντή των φυλακών Μάνο Βόσκαρη (Βασίλη Μπισμπίκης), τον οποίο είδαμε κιόλας να παρακολουθεί στενά την υπόθεση της Σταμίρη και -όπως έχει γίνει γνωστό- θα μετατραπεί σε ζωντανό εφιάλτη για εκείνη, ακόμη τέσσερα νέα πρόσωπα μπαίνουν στην πλοκή για να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή της «άγριας μέλισσας» πίσω από τα κάγκελα.

Ο Λάζαρος Γκούμας, που τον υποδύεται ο Τάσος Σωτηράκης, είναι δεσμοφύλακας στις φυλακές και δεξί χέρι του Μάνου Βόσκαρη. Απότομος και βίαιος, λειτουργεί ως τα «αυτιά» και τα «μάτια» του διευθυντή του, ενώ έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του. Κατ’ εντολή του, μάλιστα, θα φροντίσει να κάνει «μαύρη» την καθημερινότητα της Λενιώς.

Η Φωτεινή Αβδελά, την οποία ενσαρκώνει η έμπειρη ηθοποιός Αλεξάνδρα Παντελάκη, είναι «παλιά καραβάνα» στο σωφρονιστικό κατάστημα, καθώς βρίσκεται εκεί μία δεκαετία. Είναι ένας πράος και θετικός άνθρωπος, που βλέπει τις νεαρές συγκρατούμενές της σαν παιδιά της. Θα έρθει από την πρώτη στιγμή κοντά με την Ελένη και θα στηρίξουν η μια την άλλη μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Η Φωτεινή δεν μιλάει για τον λόγο που είναι κι η ίδια στη φυλακή, ενώ το μεγάλο της παράπονο είναι ότι η κόρη της δεν έρχεται ποτέ να την επισκεφτεί.

Καταδικασμένη για δύο ανθρωποκτονίες, του αρραβωνιαστικού της και της φίλης της, με την οποία την απατούσε, η Μαίρη Χατζίδου, τον ρόλο της οποίας παίζει η Εύα Σιμάτου, είναι «σκληρό καρύδι» και μέχρι την έλευση της Ελένης αποτελούσε τον φόβο και τον τρόμο των κοριτσιών στη φυλακή. Έχει τη δική της «συμμορία» και εκμεταλλεύεται τις συγκρατούμενές της. Θα αντιπαθήσει την Ελένη από την πρώτη στιγμή και η κόντρα τους θα τις φέρει σε ακραίες καταστάσεις.

Τέλος, η ηθοποιός Χριστίνα Χριστοδούλου δίνει σάρκα και οστά στον χαρακτήρα της Χριστίνας Σέκερη, μιας νέας κοπέλας που φυλακίστηκε για μικροκλοπές. Πρόκειται για ένα ευάλωτο πλάσμα, το οποίο στο πρόσωπο της Ελένης θα βρει ένα μεγάλο στήριγμα. Μόνο που εκείνη δεν αντέχει τη φυλακή και αυτή η αδυναμία της θα την οδηγήσει σε μεγάλες αποφάσεις.

Πηγή: espressonews.gr