Θέση για τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα εναντίον του Γιώργου Κιμούλη, που αφορούν λεκτική και σωματική κακοποίηση, πήρε και η Χρυσούλα Διαβάτη.

«Δεν την ξέρω την κυρία αυτή, τον Κιμούλη τον ξέρω» ήταν η πρώτη ατάκα της ηθοποιού στο fthis.gr, ενώ αμέσως μετά αναρωτήθηκε: «Γιατί δεν το είπε τότε και δεν το κατήγγειλε στην Αστυνομία; Μου κάνει εντύπωση, γιατί δεν το κατήγγειλε τότε αφού την κλότσησε;» Και συνέχισε: «Αμα δεν είμαι μπροστά τι να πω; Μου κάνει εντύπωση. Οταν συμβαίνει κάτι, το λες εκείνη την ώρα ή τον πλακώνεις στο ξύλο. Εγώ έτσι έχω μάθει στη ζωή μου. Πιστεύω ότι εσύ ο ίδιος κάνεις τους άλλους να σε σέβονται ή να μη σε σέβονται. Εγώ απολάμβανα το προνόμιο του σεβασμού από τότε που ήμουν κοριτσάκι».

Περιστατικό βίας

Οπως αποκάλυψε στη συνέχεια η Χρυσούλα Διαβάτη, στα 50 χρόνια που μετράει στο θέατρο δεν βίωσε ποτέ περιστατικά βίας απέναντί της.

«Μία φορά που κάποιος συνάδελφος δεν μου φέρθηκε καλά στη σκηνή τον βούτηξα όταν βγήκαμε έξω… Και τώρα ασχολούμαστε με τα διάφορα, να μην πω τι… Δεν είναι αυτό που λένε “και το αυτό χτενίζεται”; Και εσείς που ασχολείστε… Εγώ τους δημοσιογράφους δεν τους γουστάρω, βρήκαν τώρα κρέας και κόβουν σάρκες. Αυτές είναι προσωπικές διαφορές. Δεν μπορώ να ξέρω τι έκανε στον συνάδελφο η κυρία. Είναι και θέμα ο καθένας πώς θέλει να προβάλλει τον εαυτό του. Τότε γινόμασταν ηθοποιοί γιατί λατρεύαμε αυτή τη δουλειά και θέλαμε να γίνουμε σπουδαίοι. Δεν μας ενδιέφεραν τα εξώφυλλα, δεν υπήρχαν κιόλας τότε. Τώρα είναι μια άλλη μόδα, επειδή στον χώρο μας έχει καταργηθεί και η άδεια, ο καθένας μπαίνει και τα μανεκέν και ό,τι θέλεις μπαίνει και τα από τηλεπαιχνίδια. Δεν είναι κατοχυρωμένο το επάγγελμα. Αυτοί οι άνθρωποι μπήκαν στον χώρο για την προβολή τους» κατέληξε η ηθοποιός.

Πηγή: espressonews.gr