Ο σπουδαίος Ηλίας Λογοθέτης επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα από 13 χρόνια απουσίας!

Μετά τη μοναδική Μαίρη Χρονοπούλου, που θα εμφανιστεί στον τρίτο κύκλο του «Έτερος εγώ», έπειτα από 27 χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη, και ο σημαντικός 83χρονος ηθοποιός θα δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας στο ίδιο σίριαλ!

0058 ILIAS LOGOTHETIS MARIA ZAXARI 1422020

Τι και αν η πανδημία καθυστέρησε την παραγωγή και τα γυρίσματα του τρίτου και τελευταίου κύκλου της αστυνομικής σειράς θρίλερ; Η παραγωγή έρχεται οσονούπω και θα μας αποζημιώσει. Έτσι μετά το «Έτερος εγώ: Χαμένες ψυχές» και το «Ετερος Εγώ: Κάθαρσις» θα έρθει το «Ετερος εγώ:Νέμεσις» στην Cosmote TV.0016 TELIS ZOTOS MARIA ZAXARI GIANIS FALKONIS ILIAS LOGOTHETIS 632019

Η παραγωγή της συνδρομητικής πλατφόρμας και του σκηνοθέτη του Σωτήρη Τσαφούλια θα αρχίσει στα μέσα Μαρτίου, με εκτιμώμενη προβολή εντός του 2023.f3 LOGOTHETIS

Σύμφωνα με όσα έχει αναφέρει κατά καιρούς, στον νέο αυτό κύκλο το μεγάλο φινάλε θα γραφτεί για όλους και θα έχει τη μορφή «θείας δίκης, και όχι εκδίκησης», κάτι που σημαίνει ότι όλοι οι χαρακτήρες της σειράς θα βρεθούν σε ένα τεράστιο δίλημμα, θα εισπράξουν το συμπαντικό αποτέλεσμα των πράξεών τους και θα δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.

Στο «Νέμεσις», εκτός από τον πανεπιστημιακό καθηγητή Εγκληματολογίας Δημήτρη Λαΐνη, που υποδύεται ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, θα δοθεί βαρύτητα και στον ρόλο του Πέτρου Λαγούτη, που ενσαρκώνει τον αστυνόμο Παντελή Σκλαβή. Παράλληλα θα υπάρχουν 51 νέοι χαρακτήρες.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr