Η γνωστή YouTuber και influencer Dat Lilly βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» και μίλησε για όλα! Αρχικά, αναφέρθηκε στην παιδική της ηλικία, στο ορφανοτροφείο που μεγάλωσε, στους γονείς της αλλά και στο πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με το YouTube.

Screenshot 3

Όσον αφορά την παιδική της ηλικία και το ορφανοτροφείο ανέφερε τα εξής: «Ήμουν 10 χρόνια στο ορφανοτροφείο. Μπήκα, όταν πήγαινα στη Γ΄ Δημοτικού και βγήκα 18 ετών. Υπήρχαν αρκετά προβλήματα στο σπίτι μου, οι γονείς μου είχαν χωρίσει. Στα 7 μου αναγκάστηκα να φύγω, γιατί μπήκε ένας σύντροφος στο σπίτι που δεν ήταν καλή παρουσία για ένα μικρό παιδί. Η μητέρα μου έκανε ένα παιδί με τον σύντροφό της. Της ήρθε το ερώτημα “ή θα χωρίσεις και θα κρατήσεις το παιδί ή το παιδί θα φύγει” και αποφάσισε να μείνουν μαζί και να διώξει εμένα»

Συνέχισε λέγοντας πως: «Μπήκα στο ορφανοτροφείο, το οποίο ήταν μοναστήρι κι έκατσα εκεί ενάμιση χρόνο. Ήταν άσχημες οι συνθήκες. Ήταν πολύ αυστηρά, πολύ ξύλο, απαγορευόταν να φοράμε παντελόνια. Η αδερφή μου με πήγε στο ορφανοτροφείο. Πήγαν κι εκείνες στο ορφανοτροφείο, όταν εγώ μπήκα, εκείνες είχαν βγει. Η μητέρα μου δεν ήρθε ποτέ να με δει στο ορφανοτροφείο. Δεν πρόλαβα να της πω όσα ήθελα. Δεν ήξερα πώς να την αντιμετωπίσω, την ένιωθα την ψυχρότητά της. Ο μπαμπάς μου δεν έμαθε ποτέ ότι ζούσα σε ίδρυμα. Δε ξέρω αν ενδιαφέρθηκε να το μάθει αλλά δεν το έμαθε».

Για τους γονείς της η Dat Lilly σημείωσε πως: «Για πρώτη φορά με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου στα 15 μου, ήταν σαν να προσπαθούσε να τη συγχωρήσω. Την επόμενη ημέρα με πήρε η μαμά μου να πάμε να τη δούμε στο νοσοκομείο, πήγαμε και είδα μια άλλη γυναίκα και την επόμενη ημέρα με πήρε η αδερφή μου και μου είπε ότι πέθανε η μαμά. Είχα θυμό μέσα μου, θυμάμαι να έρχονται φίλοι να με αγκαλιάζουν και να μου λένε ότι είναι εκεί και εγώ χαμογέλαγα και έλεγα, “είμαι καλά”. Ήμουν καλά. ..Με τον αδερφό μου ξαναβρεθήκαμε πέρυσι ή πρόπερσι… 40 ημέρες μετά τον θάνατο της μαμάς μου χτυπάει το τηλέφωνο και ήταν ο πατέρας μου και μου είπε “είμαι εδώ για σένα, μην ανησυχείς για τίποτα”. Το ίδιο βράδυ πέθανε. Δεν είναι σαν σενάριο; Πέθανε από καρδιά. Την ίδια περίοδο πέθανε και η γιαγιά μου».

«Είχα ως μέτρο σύγκρισης το μοναστήρι, οπότε μου φάνηκε “παράδεισο”. Χίλιες φορές που μεγάλωσα εκεί, παρά να μεγάλωνα στο σπίτι μου. Όταν βγήκα από το ορφανοτροφείο, ήταν όλα πολύ χαοτικά. Άκουγα τη λέξη “κοινόχρηστα” και νόμιζα θα πάω φυλακή αν δεν τα πληρώσω, τα μάθαινα όλα για πρώτη φορά. Έκανα πρακτική σε μία τράπεζα και ευτυχώς πληρωνόμασταν κι έτσι με τα πρώτα λεφτά μου, πήγα και νοίκιασα το σπίτι μου… Πέρασα μία φάση γερής κατάθλιψης όταν τελείωσα την πρακτική μου. Έλιωνα στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση. Είδα τυχαία μία Youtuber που βραβευόταν, μπήκα την έψαξα, είδα τι κάνει και είπα “θέλω να το κάνω κι εγώ”» πρόσθεσε η YouTuber.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr