Ο Τάσος Ξιαρχό το βράδυ της Δευτέρας πήρε χάπια για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Κατά τη διάρκεια της εξαφάνισής του ενώ είχε καταναλώσει τα χάπια επικοινωνούσε με γνωστή παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης: Οι πρώτες δηλώσεις του Ξιαρχό μετά την απόπειρα αυτοκτονίας – «Ήμουν αναίσθητος για μια ώρα…»

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανα κάτι τέτοιο. Θέλει τεράστια δύναμη. Όσο ήμουν λιπόθυμος επικοινωνούσα με μια γνωστή δημοσιογράφο – παρουσιάστρια. Διάβασα τώρα ότι της έγραφα και πραγματικά δεν τα θυμάμαι. Τα λόγια της με βοήθησαν πολύ και πολλές φορές έβλεπα ένα φως, μα όταν διάβαζα τα μηνύματά της με βοηθούσε. Σε ευχαριστώ Ε».

Διαβάστε επίσης: Το προσβλητικό σχόλιο του Ξιαρχό για τη Δανάη Μπάρκα λίγο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Ο χορογράφος επικοινωνούσε με την Ελεονώρα Μελέτη όπως εξήγησε και η ίδια στην έναρξη της εκπομπής της το πρωί της Τρίτης.

«Είχαμε ξεκινήσει μια επαφή με τον Τάσο στο πλαίσιο του ρεπορτάζ. Η τελευταία επικοινωνία που είχαμε ήταν ότι θα συμβουλευόταν κάποιος από το περιβάλλον του για το αν θα βγει να τοποθετηθεί. Κάποια στιγμή το απόγευμα, έλαβα ένα μεγάλο μήνυμα, το οποίο από την αρχή προκαλούσε ανησυχία. Ήταν έντονες οι περιγραφές του, οι λέξεις, και ξεκάθαρα τα υπονοούμενα που άφηνε, ήταν σχεδόν δηλώσεις. Πήρα αμέσως τον αρχισυντάκτη και αποφασίσαμε να ενημερώσουμε τις αρχές. Ήταν σαφώς και ξεκάθαρο το μήνυμα. Ενημερώσαμε το σταθμό, τις αρχές, την αστυνομία, και ξεκίνησε κινητοποίηση», περιέγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Στην αστυνομία είχαν ήδη ενημέρωση για την υπόθεση από μηνύματα που είχε στείλει σε μια φίλη του. θεώρησα ότι έπρεπε να πράξουμε όπως πράξαμε. Ενώ είχε ξεκινήσει η κινητοποίηση της αστυνομίας για να εντοπίσουν τον Τάσο, δεν ήταν πολύ εύκολο να τον βρούμε. Σε μια επικοινωνία που είχαμε που ήταν πιο ανησυχητική από την πρώτη, προσπαθούσα να μου πει που βρίσκεται, να του μιλήσω ψύχραιμα και λογικά. Ο Τάσος στην αρχή είχε διάθεση επικοινωνίας και μετά εξαφανίστηκε. Εκεί ήταν το πιο κρίσιμο κομμάτι για όλους μας, γιατί παραπάνω από μία ώρα δεν είχε κανείς επικοινωνία μαζί του.

Εγώ δεν ξαναείχα επαφή μαζί του. Ενημερωθήκαμε ότι νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο. Σήμερα έλαβα ένα μήνυμα που μου έγραφε ότι με ευχαριστεί για την επικοινωνία και ότι μπορώ να δημοσιοποιήσω ό,τι θέλω. Δε θα ήθελα όμως σε καμία περίπτωση να εκτεθούν τα προσωπικά του στοιχεία και δεδομένα. Αυτό που συνειδητοποίησα εχτές, όταν διάβασα τα μηνύματά του, ένιωσα ότι έχει εισπράξει αντίστοιχα βίαιη με τη δική του συμπεριφορά στα social media από ανθρώπους που σχολίαζαν το περιστατικό. Εύχομαι να είναι καλά στην υγεία του και να συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα και για τον ίδιο και για τους ανθρώπους. Δεν πρέπει να καταδικάζουμε μια βίαιη συμπεριφορά υιοθετώντας τη συμπεριφορά την οποία καταδικάζουμε», δήλωσε η παρουσιάστρια.


Πηγή: espressonews.gr