Η Αλεξάνδρα Καπελετζή πάνω στο πικ της καριέρας της αποσύρθηκε από την τηλεόραση. Πώς είναι σήμερα η γνωστή παρουσιάστρια;

Μετά από 14 χρόνια μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για πρώτη φορά για την αποχή της από τη δημοσιογραφία, την οικονομική καταστροφή που βίωσε η οικογένειά της, αλλά και τον πόνο της απώλειας.

«Όταν αποσύρθηκα από την τηλεόραση υπήρξαν ανατροπές στη ζωή μου. Όφειλα να στηρίξω την οικογένειά μου. Αγαπούσα πολύ τη δουλειά μου, έχω περάσει από όλες τις βαθμίδες. Δε μου λείπει η προβολή, αλλά η δημοσιογραφία», είπε η γνωστή δημοσιογράφος.

0803 ALEXANDRA KAPELETZI 2592007

«Κάποιες φορές αρθρογραφώ. Τώρα γράφω ένα βιβλίο με αφορμή τη δυσλεξία που αντιμετώπισε ο γιος μου και πώς τη διαχειριστήκαμε. Με τους παλιούς μου συναδέλφους έχω πολύ καλές επαφές. Οι ανατροπές, όμως, στη ζωή μου δε μου επέτρεπαν να επιστρέψω. Η επιστροφή μου στη δημοσιογραφία είναι ένα ενδεχόμενο που συζητάω αυτή την περίοδο. Τίποτα δεν αποκλείεται.

2390 GAMOS EYAGGELATOS STEFANIDOY KAPELETZI SERGIATOS 14092003

Με το σύζυγό μου στηρίζουμε ο ένας τον άλλο, έχουμε περάσει καλές και κακές στιγμές, όπως όλα τα ζευγάρια. Στις δύσκολες στιγμές ψάχνεις να βρεις στηρίγματα. Το πιο δυνατό στήριγμα για εμένα είναι τα παιδιά μου. Οι δυσκολίες και οι ανατροπές στη ζωή μας, μας έφεραν όλους πιο κοντά», είπε για την οικονομική καταστροφή που βίωσε ο σύζυγός της και η οικογένειά της.2683 ALEXANDRA KAPELETZI MAKIS SERGIATOS 862008

«Δε μου αρέσει να κάνω “μνημόσυνα”, κοιτάζω μπροστά με αισιοδοξία. Δεν αντιλαμβάνομαι τον εαυτό μου ως μονάδα. Αυτά που συνέβησαν αφορούσαν στην οικογένειά μου. Δεν ένιωσα ποτέ ότι χάνω τη ζωή μου, τα υπάρχοντά μου δε με καθόριζαν ποτέ. Οι άνθρωποι και η οικογένειά μου με καθόριζαν πάντα. Δεν είχα ποτέ εξάρτηση από τα υλικά αγαθά». Αναφέρθηκε επίσης στην απώλεια που βίωσε: «Η ανθρώπινη απώλεια δεν ξεπερνιέται ποτέ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr