Η Θέμις Μακρυγιάννη υποδυόταν τη μεγάλη κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου στη σειρά «Νταντά για όλες τις δουλειές».

ntanta gia oles tis douleies 1

Η σειρά προβλήθηκε από τους τηλεοπτικούς δείκτες του ΑΝΤ1 τη σεζόν 1998-1999. Το σενάριο υπέγραψε η Ρένα Ρίγγα, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Ερρίκος Ανδρέου. Σημείωσε μεγάλη επιτυχία και έκτοτε επαναπροβάλλεται σε επανάληψη τακτικά από τον σταθμό.

Η υπόθεση της σειράς ήταν η εξής: Ο Αλέξανδρος Παπασταύρου είναι γυναικολόγος, χήρος με τρία παιδιά και αρραβωνιασμένος με την επίσης γυναικολόγο, Τζούλια Λεμπέση. Ο Αλέξανδρος γνωρίζεται με τη Νανά Ειλικρινή, την οποία προσπαθεί να ανεχθεί, γιατί είναι η νταντά των παιδιών του.

ewew

Είναι φανερό ότι αυτή η σχέση δεν μπορεί να εξελιχθεί σε δεσμό. Αλλά όσο πάει, μακραίνει η μέρα που η Νανά θα φύγει από το σπίτι και ο Αλέξανδρος θα βρει άλλη νταντά. Ο έρωτας είναι πια πολύ κοντά τους. Για να ξορκίσουν και οι δυο το… κακό, ο Αλέξανδρος ετοιμάζεται να παντρευτεί με την Τζούλια και η Νανά με τον Σωτήρη, πρώην εραστή της, ο οποίος δεν έπαψε ποτέ να την πολιορκεί. Τα παιδιά όμως έχουν τη δική τους λογική και δεν είναι διατεθειμένα να αφήσουν τον πατέρα τους να παντρευτεί…

Πώς είναι σήμερα η «Ιόλη Παπασταύρου»; Όπως θα δείτε παραμένει ίδια καθώς ο χρόνος είναι καλός της φίλος. Πλέον είναι σύζυγος και μαμά και απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

makrigianni509   makrigianni497  makrigianni489 makrigianni513

makrigianni521

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr