Ο κολλητός του Νίκου Κοκλώνη, με τον οποίο ταξιδεύει σε εξωτικά νησιά, είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς. Η κολλητή του Νίκου Κοκλώνη, στην οποία οφείλει το… κορμί του, είναι η ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή, μια και η τελευταία, εκτός από τις αποδράσεις τους τα καλοκαίρια στη Μύκονο, του δίνει τις συμβουλές της αναφορικά με την άθληση και τη γυμναστική.

Και τώρα που ο Τρύφωνας και η Πηγή ξεπέρασαν τον κορονοϊό τι θα γίνει; Ποιος ή ποια θα είναι δίπλα στη «δασκάλα» Έφη Σαρρή; Προς το παρόν στο live του Σαββατοκύριακου ο Τρύφωνας Σαμαράς θα είναι εκείνος που θα ανέβει στη σκηνή του «J2US». Ο Κοκλώνης αυτή την περίοδο τρέχει και δεν φτάνει, αφού θα συνεργαστεί και με τον ισχυρό άνδρα Πέτρο Μπούτο στη νέα εταιρία του τηλεοπτικών προγραμμάτων, όμως το μυαλό του είναι και στα φιλαράκια του, αφού δεν θέλει να τα… σπάσει και με τους δύο, και πρέπει να βρει λύση για το μουσικό show του Open.

Για την ιστορία, η Πηγή Δεβετζή είχε επιλεχθεί να βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες του δεύτερου κύκλου του «Just the two of us», αλλά επειδή η νόσησε με κορονοϊό, δεν πήρε μέρος στο show και στη θέση της στο πλευρό της Eφης Σαρρή βρέθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Αφού ο καιρός πέρασε και η Πηγή είναι πλέον απόλυτα υγιής, έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της. Ωστόσο, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει τι θα γίνει τελικά με τη συμμετοχή της στο «Just the two of us»!

«Δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση από την παραγωγή. Η τελευταία επικοινωνία με τον Νίκο Κοκλώνη ήταν την προηγούμενη εβδομάδα, που μου είπε να ετοιμαστώ για να πω ένα τραγούδι. Κι εγώ ξέρω ότι αυτή την εβδομάδα θα τραγουδήσει ο Τρύφωνας με την Eφη. Μπέρδεμα, ε; Επειδή είχαν έτοιμο ένα τραγούδι πριν από την καραντίνα, ίσως πάει και αυτή την εβδομάδα ο Τρύφωνας. Είμαι μπερδεμένη. Κανονικά θα έπρεπε να είμαι εγώ. Ο Τρύφωνας ήρθε για εξυπηρέτηση και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Πρέπει η παραγωγή να με πάρει επίσημα ένα τηλέφωνο. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν θέλω να πάω στο παιχνίδι, γιατί κάτι τέτοιο ακούστηκε» είπε χαρακτηριστικά η Πηγή Δεβετζή. Μύλος, δηλαδή, από το… πουθενά!

Πηγή: espressonews.gr