Η εθελοντική ομάδα Αιγίου «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και  Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή  Επιχείρηση Αιγιαλείας σας προσκαλεί σε ένα εργαστήρι με θέμα «Αναγνωρίζω και Εκφράζω  τα συναισθήματά μου».  

Το εργαστήρι θα υλοποιηθεί την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 και ώρες 18:00 – 19:30 μέσω της πλατφόρμας τηλε-εκπαίδευσης της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.#Εκπαιδευόμαστε_Σπίτι. Η δράση αφορά παιδιά που φοιτούν στις τάξεις Ε΄ και ΣΤ΄ του Δημοτικού Σχολείου και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο της ΔΙΕΞΟΔΟΥ  2691026150 από τη Δευτέρα 23/11 έως και την Τετάρτη 25/11 και ώρες 10:00 – 12:00 το  πρωί.

Καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.  Μετά τη δήλωση συμμετοχής οι υπεύθυνοι του εργαστηρίου θα επικοινωνήσουν με τους ενδιαφερόμενους για οδηγίες που αφορούν τον τρόπο σύνδεσης και συμμετοχής των  παιδιών τους στο εργαστήριο.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή χρειάζεται να διαθέτουν: 

  • Μια σχετικά καλή και σταθερή σύνδεση στο ίντερνετ. 
  • Μία συσκευή που συνδέεται στο ίντερνετ (επιτραπέζιος υπολογιστής, λάπτοπ, τάμπλετ, κινητό) Ένας περιηγητής (Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Opera, Safari) ανανεωμένος  στην τελευταία έκδοση. 
  • Ακουστικά ή ηχεία. 

Πηγή: patrastimes.gr