Με μια οργισμένη δήλωση, οι γονείς της Μαντλίν ΜακΚαν, Κέιτ και Τζέρι, διέψευσαν κατηγορηματικά πως δέχτηκαν επιστολή από Γερμανό εισαγγελέα, η οποία ανέφερε πως το παιδί τους ήταν νεκρό, βάζοντας, έτσι, τέλος στην πολύκροτη υπόθεση.

Στη δήλωσή τους στην ιστοσελίδα «Find Madeleine», οι γονείς αναφέρουν, μεταξύ άλλων, πως οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, δεν αποδεικνύονται σε καμία περίπτωση και προκάλεσαν πρόσθετη και περιττή ανησυχία σε φίλους και μέλη της οικογένειάς τους.

«Η είδηση ότι λάβαμε γράμμα από τις γερμανικές αρχές το οποίο έλεγε ότι η Μαντλίν είναι νεκρή, είναι λάθος. Έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν θα κάνουμε σχόλια σχετικά με την έρευνα, αυτή είναι δουλειά των διωκτικών αρχών και θα τις στηρίξουμε με οποιονδήποτε τρόπο. Η συγκεριμένη ιστορία που κυκλοφόρησε στα media, δεν αποδεικνύεται με κανέναν τρόπο» ανέφεραν.

Η απάντηση των γονιών της Μαντλίν προέκυψε έπειτα από την πληροφορία πως ο Γερμανός επιθεωρητής Χανς Κρίστιαν Ουόλτερς, ενημέρωσε με επιστολή τους γονείς του μικρού -τότε- κοριτσιού, ότι το παιδί τους δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

«Έχουμε απτές αποδείξεις ότι ο ύποπτος σκότωσε τη Μαντλίν. Αυτό σημαίνει ότι είναι νεκρή. Οι γονείς έχουν ενημερωθεί ότι είναι νεκρή αλλά δεν τους έχουμε δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Είναι πολύ δύσκολο για την οικογένεια όταν τους λέμε κάτι τέτοιο» ανέφερε ο επικεφαλής της υπόθεσης.

Πηγή: patrastimes.gr