Σε «διάσταση απόψεων» απέδωσε ο Μπιλ Μάρεϊ την αντιπαράθεση που είχε με συνεργάτιδά του στα γυρίσματα της νέας ταινία τους και που οδήγησε στην παύση των γυρισμάτων της.

«Είχα μια διαφορά με τη γυναίκα με την οποία συνεργάζομαι. Εκανα κάτι που νόμιζα ότι ήταν αστείο και εκείνη δεν το πήρε έτσι» είπε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο CNBC, αναφερόμενος στα δημοσιεύματα περί ανάρμοστης συμπεριφοράς που είχε ως συνέπεια να διακοπούν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Αζίζ Ανσάρι «Being Mortal».

«Δεν κάνω τίποτε άλλο από το να το σκέφτομαι τις τελευταίες μία ή δύο εβδομάδες. Ξέρεις, ο κόσμος έχει αλλάξει από τότε που ήμουν παιδί. Αυτό που πίστευα ότι ήταν αστείο ως μικρό παιδί δεν σημαίνει ότι είναι και τώρα. Τα πράγματα αλλάζουν, οι καιροί έχουν αλλάξει. Είναι σημαντικό, επομένως, για μένα να το κατανοήσω» είπε ο 71χρονος ηθοποιός, ο οποίος δεν αποκάλυψε το όνομα της γυναίκας που τον κατηγόρησε.

Είπε όμως ότι οι δυο τους προσπαθούν να συμφιλιωθούν. «Είμαστε και οι δύο επαγγελματίας, εκτιμάμε ο ένας τη δουλειά του άλλου. Αν δεν μπορούμε να τα πάμε καλά και να εμπιστευτούμε ο ένας τον άλλον, δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε ή να κάνουμε την ταινία» ανέφερε, εκφράζοντας ωστόσο την αισιοδοξία του ότι το θέμα θα λυθεί.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr