Δημόσια «χυλόπιτα» έφαγε ετεροχρονισμένα ο Ίλον Μασκ, ο οποίος πληροφορήθηκε ότι η Άμπερ Χερντ δεν υπήρξε ποτέ ερωτευμένη μαζί του, μέσα από τις καταθέσεις μαρτύρων στην εκδίκαση της αγωγής συκοφαντικής δυσφήμησης που είχε καταθέσει ο Τζόνι Ντεπ εις βάρος της πρώην συζύγου του.

Η Άμπερ Χερντ άρχισε να βγαίνει με τον ιδρυτή της Tesla λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Ντεπ, τον Μάιο του 2016, και η σχέση τους διήρκεσε έως τον Αύγουστο του επόμενου έτους. Ο πρώην ατζέντης του Ντεπ, Κριστιάν Καρίνο, ερωτηθείς από το δικαστήριο αν η Χερντ προχώρησε σε σχέση με τον Μασκ αμέσως μετά τον χωρισμό της από τον Ντεπ, απάντησε καταφατικά. Η Χερντ ενημέρωσε μέσω e-mail τον Καρίνο ότι είχε χωρίσει από τον Μασκ τον Αύγουστο του 2017.

Οταν εκείνος τής έγραψε «δεν ήσουν ερωτευμένη μαζί του. Μου είχες πει 1.000 φορές ότι απλά περνούσες τον χρόνο σου», η Χερντ δεν δίστασε να το επιβεβαιώσει, απαντώντας του «το ξέρω», ενώ παράλληλα παραπονέθηκε για τη δημοσιότητα που είχε λάβει ο νέος χωρισμός της.

spl1482950 001

Ως μάρτυρας κλήθηκε και ο πρώην θυρωρός του κτιρίου όπου έμεναν ο Ντεπ και η Χερντ, στο δυτικό Χόλιγουντ, ο οποίος κατέθεσε μέσω link ατμίζοντας μέσα στο αμάξι του. Ο Αλεχάντρο Ρομέρο είπε ότι μια φορά η Χερντ τού ζήτησε να ερευνήσει αν υπήρχε εισβολέας στο διαμέρισμά τους επειδή είδε γρατζουνιές στην πόρτα, οι οποίες, όπως προέκυψε, είχαν γίνει από τον σκύλο τους.

Διαβάστε επίσης: Ηχητικά ντοκουμέντα του Ντεπ στο δικαστήριο για την κακοποίησή του από τη Χερντ

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr