Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ένας εκ των συνηγόρων του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για την απολογία του ηθοποιού.

filippidis2

«Καθ’όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, όπου εξετάστηκαν 45 μάρτυρες τουλάχιστον και οι δύο πλευρές είχαν τη δυνατότητα να διατυπώσουν όλα τα επιχειρήματά τους. Αν το δικαστήριο σταθεί μόνο στο κίνητρο των τριών γυναικών, ειλικρινά θλίβομαι ως δικηγόρος γιατί μετά από 34 χρόνια, είμαι μία μικρή ψηφίδα του φαινομένου που λέγεται ποινικό δίκαιο.

filippidisΑν το δικαστήριο αποφασίσει ειδικά για την πρώτη καταγγέλλουσα ενοχή, για μένα κάθε έννοια δίκαιης δίκης θα έχει καταστραφεί. Ειλικρινά σας μιλάω, θα είναι μία απόφαση που δεν θα στηρίζεται στον κώδικα ποινικής δικονομίας. Και οι τρεις γυναίκες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, ότι πήγαν και βρήκαν τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν τις βρήκε εκείνος. Ήλπιζαν σε μία συνεργασία. ninou filippidisΈνα κίνητρο είναι ο φθόνος, επειδή διαψεύστηκαν οι προσδοκίες που είχαν από εκείνον. Δεύτερο κίνητρο το metoo. Όλοι το αγκαλιάζουμε, όμως από εκεί και πέρα πρέπει να γίνονται γρήγορα, γιατί μετά από 10 χρόνια όλα ξεθωριάζουν και μένει ο λόγος της και ο λόγος του. (…) Το metoo είναι ένα φοβερό κίνημα, αλλά κάποιοι το έχουν κάνει επάγγελμα».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr