Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη θα ξεκινούσε σήμερα αλλά ο ηθοποιός λόγω προβλήματος υγείας δεν έδωσε το «παρών», ωστόσο, οι μάρτυρες κατηγορίας ήταν εκεί.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος που είναι ο ένας εκ των τριών συνηγόρων του ζήτησε τη διακοπή της δίκης και αναμένεται να αποφασιστεί τι θα γίνει.

7643 ELPIDA NINOY PETROS FILIPIDIS 4102018

Διαβάστε επίσης: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης τις τελευταίες ώρες περνάει δύσκολες στιγμές διότι η υγεία του έχει επιδεινωθεί»

«Πήρα τους δικηγόρους των γυναικών που καταγγέλλουν τον κύριο Φιλιππίδη και τους είπα ότι δεν είναι σε θέση σωματικά να παραστεί στο δικαστήριο. Από τη στιγμή που ο «πρωταγωνιστής» μίας δίκης δεν είναι σε θέση να είναι εκεί, δε θα ξεκινήσει η δίκη. Θα ζητήσω διακοπή της δίκης. filippidisfylakesΚαι μετά, αν δε μπορεί να έρθει, θα τον παρακαλέσω να έρθει έστω και με καροτσάκι. Διότι δίκη χωρίς να είναι παρών ο Φιλιππίδης, θα είναι παρωδία», είχε δηλώσεις ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος τη Πέμπτη στην εκπομπή «Το πρωινό».

PETROS FILIPIDIS

Την ίδια ώρα εισαγγελέας ζήτησε να απέχει από τη δίκη καθώς είχε αντιδικία με πρόσωπο που έχει κάνει καταγγελία και για να μη θεωρηθεί πως λόγω αυτής τη σχέσης δεν θα κρίνει δίκαια ζήτησε να μη πάρει μέρος και να αντικατασταθεί.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr