Η Λένα Δροσάκη πέρασε τη δικαστική αίθουσα κρατώντας το χέρι του συζύγου της, Αλέξανδρου Μπουρδούμη και κατέθεσε κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

IMG 6408

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της ξέσπασε σε λυγμούς η ηθοποιός καθώς κατήγγειλε πως την παρενόχλησε σεξουαλικά. Την καλούσε στο τηλέφωνο και μεταξύ άλλων ξεπερνούσε τα όρια γυρίζοντάς το στο σεξουαλικό κομμάτι.

DIKI FILIPPIFI

«Του έλεγα κ. Φιλιππίδη, σας παρακαλώ. Θα μου πείτε γιατί δεν το έκλεινα; Δεν είχα αυτό το σθένος να το κάνω, ένιωθα ότι πρέπει να το κάνω μέχρι το τέλος. Αυτό συνέβη κάποιες φορές. Ήρθανε οι μέρες που εγώ θα έδινα εξετάσεις. Καθόμουν στα σκαλιά του θεάτρου και τον είδα μπροστά μου και μου είπε: “Αν δεν μου κάτσεις δεν θα περάσεις”. Θυμάμαι μόνο να βρίσκομαι στη σκηνή και εκείνη τη στιγμή να μπαίνει μέσα και να πηγαίνει  προς την κριτική επιτροπή. Φιλιά αγκαλιές..

IMG 7039 001 Εγώ είχα παγώσει, τα είχα χάσει. Και μετά φεύγοντας θυμάμαι αυτή τη κίνηση σαν να μου λέει “στο είπα έχω αυτή τη δύναμη να μην περάσεις”. Δεν πέρασα…». Ένα χρόνο αργότερα το 2018 αναφερόμενη στην παράσταση «Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές» που ανέβαζε η Κάτια Δανδουλάκη, την είχε ρωτήσει αν ο Φιλιππίδης θα παίζει και όταν έμαθε πως θα σκηνοθετεί μόνο:  «Της είπα ωραία, διότι αν παίζει εγώ δεν θα είμαι.

4554 LENA DROSAKI PANAGIOTIS MPOYGIOYRGIS 10112021Εκείνη μου είπε μην ανησυχείς “θα είσαι υπό την προστασία μου”. Αποκάλυψε πως στις πρόβες: «ένα εκρηκτικό κλίμα που υπήρχε όταν ο κατηγορούμενος με έβλεπε να συνομιλώ με άλλους συναδέλφους… Μετά η πρόβα δεν θα ήταν εύκολη θα υπήρχαν εντάσεις…», αναφερόμενη σε προσβλητικές συμπεριφορές και «αδιανόητες καταστάσεις».

3341 ALEXANDROS MPOYRDOYMIS LENA DROSAKI 1522020Όπως είπε: «Ενημέρωσα την κ. Δανδουλάκη ότι θα φύγω, ότι δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι και εκείνη μου είπε “δεν θα φύγετε. Εσείς δεν κάνατε τίποτα”».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr