Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται σήμερα Τρίτη με τη στενή συνεργάτιδα του ηθοποιού να καταθέτει. Η κοπέλα ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας πως η Τζένη Διαγούπη ζήτησε να απολυθεί επειδή συνεργαζόταν με τον ηθοποιό.

9391 TZENI DIAGOYPI 11102016

Ξεκινώντας η ακροαματική διαδικασία ρωτήθηκε από την πολιτική αγωγή η μάρτυρας όσον αφορά στον χαρακτήρα του Πέτρου Φιλιππίδη με εκείνη να δηλώνει πως ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος αγαπούσε πάρα πολύ τη δουλειά του, ένας άνθρωπος επίσης αρκετά νευρικός.

filippidisΩς προς τις γυναίκες είχε πάρα πολύ καλή συμπεριφορά αλλά και στους άντρες. Στη συνέχεια ρωτήθηκε όταν φιλοξενήθηκε στο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη και της συζύγου του πώς ήταν η συμπεριφορά του μέσα στο σπίτι και εκεί κάποια στιγμή η μάρτυρας λύγισε έβαλε τα κλάματα λέγοντας πως “εδώ ήρθα για να πω την αλήθεια και κλαίω διότι θυμάμαι ότι πέρσι τέτοια περίοδο έχασα τη δουλειά μου επειδή θα ερχόμουν μάρτυρας εδώ στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη”.

petros filippidis853Συγκεκριμένα ανέφερε το όνομα της ηθοποιού Τζένης Διαγούπη λέγοντας πως όταν δούλευε στο στούντιο 4  η μάρτυρας η ηθοποιός είπε: “Γιατί την έχετε αυτή την κοπέλα εδώ θα πάει μάρτυρας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη”. Έχασε τη δουλειά της και ξέσπασε σε κλάματα με τη δίκη να διακόπτεται προσωρινά.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr