Η Δήμητρα Παπαδήμα εξομολογήθηκε ότι πολλές φορές την έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά ενώ ξέσπασε με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Είναι αμέτρητες οι φορές που έχω δεχθεί παρενοχλήσεις. Κάθε φορά έφευγα από αυτές τις δουλειές. Εγώ ήμουν 17 χρονών όταν ξεκίνησα να δουλεύω και είναι πολύ εύκολο για μια νεαρή κοπέλα χωρίς στηρίγματα, να λοξοδρομήσει. Δεν μίλησα ποτέ. Θεωρούσα ότι οι παρενοχλήσεις συνέβαιναν πάντα, σε όλες τις εποχές. Άλλες κατέληξαν στο τρελάδικο, άλλες σε ένα πορνείο, άλλες παντρεύτηκαν έναν πλούσιο και κατέληξαν στο τρελάδικο με άλλο τρόπο και άλλες προχώρησαν με τον δύσκολο τρόπο. Έχασα πολλές δουλειές από τα όχι. Έτρωγαν από ένα φάσκελο και έφευγα. Γυρνούσα σπίτι και έτρωγα τις σάρκες μου και συνέχιζα. Ευτυχώς έχω την τύχη με το μέρος μου και τα κατάφερνα».

Όσο για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο απάντησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα»: «Αυτούς που κατηγορούμε τώρα, ανώμαλοι άνθρωποι, πίσω από αυτούς υπάρχουν κι άλλοι, κάποιοι τους υποστήριξαν. Οι όποιοι παραγωγοί δεν έκαναν αυτούς πρωταγωνιστές, οι πρωταγωνιστές έκαναν τους παραγωγούς, δεν πρέπει να βγάζουν την ουρά τους έξω».

Κλείνοντας ξέσπασε κατά του κορονοϊού: «Η Κίνα δεν βρίσκεται στον παγκόσμιο χάρτη αυτού τoυ παγκόσμιου κινήματος για να νικήσουμε αυτόν τον ιό; Γιατί δεν ρωτάμε την Κίνα που ξεκίνησε όλο αυτό πώς θα τα βγάλουμε πέρα; Bγαίνει ο καθένας και λέει μπούρδες, φανφάρες και νομίζει ότι θα τις πιστέψουμε. Ε λοιπόν δεν πιστεύουμε. Είμαι έξαλλη. Βάζουν μωρά παιδιά να υποφέρουν με τις μάσκες στα σχολεία. Αυτά τα παιδιά τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν; Δεν έχω απαντήσεις και αυτό με κάνει έξαλλη».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr