Μετά τις δηλώσεις του Φώτη Σπύρου για τον καβγά του Πέτρου Φιλιππίδη με τον Δημήτρη Βογιατζή και την αυτοκτονία του δεύτερου λίγους μήνες αργότερα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος απάντησε.

bogiatzis

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για όσα ακούστηκαν. «Τα περιστατικά δεν είναι έτσι όπως τα περιγράφει ο κ. Φώτης Σπύρος. Κατ’ αρχήν δεν είχε κάποιο ρόλο σε εκείνη την παράσταση. Προφανώς μεταφέρει απόψεις και πληροφόρηση τρίτων. Μία υπόθεση που έλαβε χώρα το 2011, ξαφνικά έρχεται στην επικαιρότητα ενώ έχει ξεκινήσει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και η αποδεικτική διαδικασία πηγαίνει πολύ καλά. Οι κατηγορίες σε βάρος του αποδεικνύονται αίολες, σαθρές και ανυπόστατες.

Διαβάστε επίσης: Η αποκάλυψη του Μαυρουδή: «Είχα καταγγείλει τον Φιλιππίδη για τη συμπεριφορά του στον Δημήτρη Βογιατζή»

vogiatzis copy 1 Σε κάθε περίπτωση του αποδίδουν κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος ηθοποιού που δυστυχώς δεν ζει. Αυτοί οι οποίοι καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη είναι έξι άνθρωποι, δεν είναι 19. Δεν υπήρξε καμία κακοποιητική συμπεριφορά και δεν απέλυσε ο Πέτρος τον συγκεκριμένο ηθοποιό. Ο παραγωγός της παράστασης απέλυσε τον συγκεκριμένο ηθοποιό. Συνέβη μία λιποθυμία μεταξύ των θεατών. Όλοι οι ηθοποιοί αποσύρθηκαν, ο μόνος που έμεινε επί σκηνής ήταν ο ηθοποιός Δημήτρης Βογιατζής. Τον κάλεσε να αποσυρθεί και να ακολουθήσει τους συναδέλφους του, ο συγκεκριμένος δεν το αποδέχτηκε.

Καταγραφή

Όταν αποκαταστάθηκε η υγεία της γυναίκας, συνεχίστηκε η παράσταση και έγινε ένα περιστατικό ήσσονος σημασίας ανάμεσα στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Βογιατζή που του έκανε συστάσεις ότι θα έπρεπε να ακολουθήσει τους άλλους ηθοποιούς.

7998 PETROS FILIPIDIS 1442022 Στενοχωρήθηκε πολύ ο Πέτρος Φιλιππίδης γιατί βλέπει ότι ενώ έχει ξεκινήσει η αποδεικτική διαδικασία, ξαφνικά βλέπει να έρχεται όλως τυχαίως στην επικαιρότητα αυτό το περιστατικό. Όταν έγινε το γεγονός της αυτοκτονίας, συγκλονίστηκε κυριολεκτικά. Συνιστά ακραία συκοφαντία να προσπαθούν κάποιοι να συνδέσουν έστω και με έμμεσο τρόπο να συνδέσουν αυτό το τραγικό περιστατικό με ένα περιστατικό που έγινε με τον Πέτρο Φιλιππίδη τρεις μήνες πριν… Βλέπουμε ανθρώπους που δεν σέβονται τη μνήμη αυτού του παιδιού».

Διαβάστε επίσης: «Λύγισε» η Ευαγγελία Μουμούρη μιλώντας για όσα έζησε στη δίκη Φιλιππίδη

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr