Από φοιτητής Οικονομικών και λογιστής, τραγουδοποιός και ερμηνευτής!

  • Από τον
    Ηλία Μαραβέγια

Ο Δημήτρης Γιαννούλος άφησε… σύξυλους τους αριθμούς, γιατί είναι… ερωτευμένος με τις νότες και τώρα «Ηρθε η ώρα» του να ξεχωρίσει.

Μπορεί να σπούδασε Οικονομικά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και να έπιασε αμέσως δουλειά σε λογιστικό γραφείο κάνοντας φορολογικές δηλώσεις και όλα τα… παρελκόμενα της συγκεκριμένης εργασίας, ωστόσο ο νεαρός καλλιτέχνης ανήκει πλέον στο δυναμικό της Spicy Music, απ’ όπου κυκλοφόρησε πρόσφατα το ντεμπούτο single του, σε μουσική και στίχους δικά του.

Τραγούδι στην καραντίνα

Πρόκειται για ένα κομμάτι που δημιούργησε μόνος του στη διάρκεια της δεύτερης καραντίνας, τον περασμένο Νοέμβριο, και μιλάει για την αγάπη, αυτή που πρέπει πρώτα να δείξουμε στον αυτό μας για να μπορέσουμε έπειτα να την προσφέρουμε απλόχερα και στους άλλους.

«Το “Ηρθε η ώρα” είναι ένα κομμάτι που γράφτηκε για την αγάπη, όχι μόνο την ερωτική, αλλά και την αγάπη προς τον εαυτό μας. “Τον εαυτό μου τώρα θα ψάξω, τον εαυτό μου τώρα θα βρω” λέει ένας χαρακτηριστικός στίχος του. Ως εκ τούτου και το βιντεοκλίπ, που γυρίστηκε από τη Ρούλα Κουτρουμπέλη, δεν είναι ένα κλασικό κλιπ του στιλ “σ’ αγαπώ, δεν μ’ αγαπάς, χωρίζουμε” αλλά κάτι γενικό, με έμφαση στα συναισθήματα, ούτως ώστε κάθε θεατής να συνδεθεί με αυτό διαφορετικά. Ο χορευτής Γιάννης Παπακαμένος, που συμμετέχει, είναι επί της ουσίας εγώ και τα συναισθήματά μου, σαν σε χορόδραμα» περιγράφει στην «Espresso» ο Δημήτρης Γιαννούλος, ο οποίος μας αποκαλύπτει στη συνέχεια ότι ο καλλιτέχνης που τον ενέπνευσε να γίνει τραγουδιστής, μαθαίνοντας αρχικά να παίζει μπουζούκι κι έπειτα κιθάρα, δεν έιναι άλλος από τον Πασχάλη Τερζή.

«Οταν έβγαλε το τραγούδι “Φεύγω, δεν πάει άλλο πια, χωρίζω” έπαθα σοκ και πήρα την απόφαση να μάθω μπουζούκι. Ημουν μόλις 14 ετών. Σπούδασα Οικονομικά για να φύγω από τη Μυτιλήνη, όπου μεγάλωσα. Ωστόσο, όταν έπιασα δουλειά σε λογιστικό γραφείο, μετά τις σπουδές μου, διαπίστωσα πως δεν ήμουν χαρούμενος κι ότι δεν θα γινόμουν ευτυχισμένος αν έμενα σε αυτή τη δουλειά. Ετσι την άφησα για ν’ αφοσιωθώ σε αυτό που αγαπώ πραγματικά: τη δημιουργία και την ερμηνεία τραγουδιών» σημειώνει ο νεαρός καλλιτέχνης.

Πηγή: espressonews.gr