Το κατώφλι του γραφείου της ανακρίτριας στην Ευελπίδων πέρασε λίγα λεπτά πριν τις 12:00 ο Δημήτρης Λιγνάδης, που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή. Ο ηθοποιός – σκηνοθέτης που κρατείται για πέμπτη μέρα στη ΓΑΔΑ άλλαξε νομική εκπροσώπηση κι ο συνήγορος υπεράσπισής του, Αλέξης Κούγιας αιτήθηκε παράτασης μιας μέρας για να λάβει πλήρη γνώση της δικογραφίας και να απολογηθεί ο πελάτης του αύριο, Πέμπτη.

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου θα ζητήσει μέσω του δικηγόρου του άλλες 24 ώρες έτσι ώστε να προετοιμάσει την απολογία του. Ο κ. Λιγνάδης έχει ενημερωθεί για τους ανθρώπους που τον μηνύουν, αλλά και για τις άλλες καταγγελίες. Ακολούθως, ο σκηνοθέτης θα επιστρέψει στη ΓΑΔΑ όπου θα κρατηθεί μέχρι αύριο το πρωί οπότε και θα επιστρέψει στην Ευελπίδων για την απολογία του κι ακολούθως ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν αν θα κρατηθεί περαιτέρω ή αν θα αφεθεί ελεύθερος υπό όρους.

«Εχουμε ήδη γνωστοποιήσει τα στοιχεία του εντολέα μας στις Αρχές» είπε η κα Παλαιολόγου και πρόσθεσε «Ηδη από τη Δευτέρα καταθέσαμε την καταγγελία στο πειθαρχικό του ΣΕΗ».

Πηγή: patrastimes.gr