Στο «Happy Day» σχολιάστηκε το πρωί της Δευτέρας η πρόσφατη δήλωση του Δημήτρη Σκουλού στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε». Ο αγαπημένος φωτογράφος θέλησε να διευκρινίσει τι εννοούσε με την δήλωση που έκανε, που αφορούσε την καριέρα της Βίκυς Κουλιανού στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα μίλησε για τις Ελληνίδες μοντέλα λέγοντας πως είναι λίγες αυτές που έχουν κάνει καριέρα στο εξωτερικό και ανέφερε την Βίκυ Καγιά και την Έλενα Κουντουρά ενώ δεν θυμόταν τις δουλειές της Βίκυς Κουλιανού.

«Η Κουλιανού δε θυμάμαι αν έκανε εξωτερικό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκουλός.

Ο επιτυχημένος φωτογράφος θέλησε να ξεκαθαρίσει την αναφορά του στο γνωστό μοντέλο και τηλεφώνησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και εξήγησε τι ακριβώς εννοούσε.

«Εγώ είμαι φωτογράφος, μια καριέρα ενός μοντέλου τη βλέπω φωτογραφικά. Ξέρω ότι η Βίκυ Κουλιανού έχει κάνει τεράστια καριέρα έξω, έχει περπατήσει σε όλο τον πλανήτη έχει κάνει shows για όλους τους γνωστούς σχεδιαστές. Σαν φωτογράφος προσπάθησα να θυμηθώ μοντέλα που έχουν κάνει φωτογραφικά πράγματα, δεν θυμόμουν φωτογραφικά τι έχει κάνει η Βίκυ Κουλιανού. Ξέρω ότι έχει κάνει shows φωτογραφικά δε θυμόμουν τι έκανε. Μπορεί να έχει κάνει και να μην το ξέρω. Δε θυμόμουν ρε παιδιά. Δε θέλω να ακυρώσω την καριέρα της γυναίκας» ανέφερε ο Δημήτρης Σκουλός.

Πηγή: espressonews.gr