Ενα καινούργιο talk show «προσγειώνεται» στη late night ζώνη του Open, με παρουσιαστή τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη! Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, μέσα στη «μαυρίλα» των lockdowns και του παρατεταμένου εγκλεισμού, επενδύει στη σάτιρα, τη χαρά και την αισιοδοξία, όπως έκανε και με τους «Ράδιο Αρβύλα», που «σκίζουν» σε θεαματικότητα, επιλέγοντας τον Μιχαηλίδη στο «τιμόνι»!

Ο ποντιακής καταγωγής Ιεροκλής Μιχαηλίδης έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στην καλλιτεχνική ζωή. Aπό το θρυλικό συγκρότημα Αγαμοι Θύται στον ρόλο του Σάββα στην κινηματογραφική ταινία «Πολίτικη κουζίνα» και από κει σε δημοφιλή σίριαλ, όπως «Με τα παντελόνια κάτω», « L.A.P.D.», «Mάλιστα, σεφ!», «Ετερος Εγώ: Κάθαρσις», αλλά και στην εκπομπή «Μνήμη μου σε λένε Πόντο». Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της εκπομπής του Ιεροκλή, που αναμένεται να βγει στον αέρα στις αρχές Απριλίου, είναι ότι θα εμφανίζεται σε διπλό ρόλο: σε πρώτο πλάνο ο εαυτός του και στο διπλανό παράθυρο ο ίδιος ντυμένος… γιαγιά!

Εκεί θα μας θυμίσει τη λαμπρή κωμική πορεία του στην ομάδα Αγαμοι Θύται, υποδυόμενος τη γιαγιά με το μαντίλι, εκείνη τη σοφή και σπιρτόζα γυναίκα που όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» και αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού την απόφαση που πήραν ο ίδιος και άλλοι ηθοποιοί να μη μιλούν δημόσια για τις υποθέσεις κακοποίησης στον χώρο του θεάτρου.

«Eίναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα. Και, επειδή μας ζητούν να μιλήσουμε, εγώ και πολλοί συνάδελφοί μου αποφασίσαμε ότι ακόμη δεν πρέπει να μιλήσουμε. Είπαμε το αυτονόητο, ότι όλοι εμείς σαφώς υποστηρίζουμε τα θύματα, σαφώς και είμαστε εναντίον οποιασδήποτε βίαιης πράξης, σεξουαλικής ή μη. Αυτό όμως πρέπει να πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και να μη γίνονται τηλεοπτικά δικαστήρια» ανέφερε.

Πηγή: espressonews.gr