Στην κάμερα της εκπομπής «Love It» παραχώρησε συνέντευξη η Δόμνα Κουντούρη με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού.

Η στιγμή που συνειδητοποίησε ότι πάσχει από διπολική διαταραχή, τα χρήματα που «κλώτσησε», η αναγνωρισιμότητα που ήρθε με το Fame Story αλλά και το bullying.

«Τη δημοσιότητα που ήρθε από το Fame Story δεν μπορούσα να τη διαχειριστώ. Έχω διπολική διαταραχή και παίρνω αγωγή. Είπα ότι… τώρα πρέπει να κάνεις κάτι. Πήγα και έξι μέρες στο Δρομοκαϊτειο. Δεν έβγαλα όσα λεφτά θα έπρεπε γιατί κλώτσησα πολλά χρήματα. Όταν είδα τι είναι star και celebrity, τρόμαξα. Μου πρότειναν να πηγαίνω σε μαγαζιά να κάθομαι, να τρώω και να πίνω και να με πληρώνουν. Και δεν μπορούσα να το κάνω», ανέφερε αρχικά η Δόμνα Κουντούρη.

Η Δόμνα Κουντούρη πρόσθεσε στην συνέχεια: «Δέχθηκα bullying για τα κιλά μου κι έχω χάσει και δουλειές λόγω των κιλών μου. Στο Fame Story ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν 21 ετών και δεν είχε κάνει μεταφώνηση. Δεν ήταν πολύ καλός, ήταν ασταθής και αν θυμάμαι είχε φύγει στις τέσσερις εβδομάδες. Αυτό, όμως, που ακούω τώρα είναι εξαιρετικό. Έγραψα ένα τραγούδι για τον Γιάννη Πάριο και μου είπε “δεν θέλω, έχω τραγούδια”, έφαγα γείωση. Στην καραντίνα δούλευα ως κούριερ με μηχανάκι».

Πηγή: patrastimes.gr