Αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενε είχε, τελικά, η δημόσια τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Δρούλια πως νοσεί από κορονοϊό αν και εμβολιασμένος.

Η αποκάλυψη του τραγουδιστή έφερε πολλές αντιδράσεις και δεν ήταν λίγοι όσοι τον κατηγόρησαν ότι στρέφεται εναντίον του εμβολίου αλλά κι εκείνοι που βρήκαν την ευκαιρία να αφορίσουν τη χρησιμότητά του.

Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε θέλησε να διαχωρίσει τη θέση του από τους αρνητές και έτσι με νέο ποστ του στο Instagram ξεκαθάρισε:

«Κάνω αυτό το ποστ γιατί πολλοί χρησιμοποίησαν το όνομά μου για να εναντιωθούν στο εμβόλιο και την κυβέρνηση. Το προηγούμενο ποστ ούτε πολιτικό μήνυμα είχε, ούτε κατά του εμβολίου είμαι. Ούτε το έκανα για να προβληθώ. Απλά σας είπα το τι περνάω. Σας έδειξα τη σοβαρότητα της κατάστασης για να σας δείξω τη σοβαρότητα του ιού. Κάποιοι που χρησιμοποιούν τα λόγια επωνύμων και μη για να εξυπηρετήσουν σκοπούς, εμένα με βρίσκουν αντίθετο και δεν έχω καμία ανάμειξη με αυτά. Εγώ σήμερα είμαι καλύτερα, νιώθω πιο ευδιάθετος και δεν έχω πυρετό».

Πηγή: patrastimes.gr