Μέσα στο αεροπλάνο της επιστροφής τους στην Αθήνα γνωρίστηκαν η Στεφανία Λυμπερακάκη και η Ελενα Τσαγκρινού. Κι αυτό επειδή ανέλαβε να κάνει τις συστάσεις από μακριά (και on camera!) ρεπόρτερ του Star, ο οποίος ταξίδευε μαζί τους από την Ολλανδία.

Οι δύο γυναίκες χαιρετήθηκαν κάπως αμήχανα. Μπορεί οι δύο τραγουδίστριες, που εκπροσώπησαν την Ελλάδα και την Κύπρο, αντίστοιχα, στον διαγωνισμό της 65ης Eurovision να είχαν στείλει η μια στην άλλη ευχές για καλή επιτυχία μέσα από τα social media, ωστόσο δεν είχαν συναντηθεί κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, αφού έμεναν σε διαφορετικά ξενοδοχεία και είχαν τις πρόβες τους διαφορετικές μέρες. Ούτε όμως τις φορές που έτυχε να βρεθούν κοντά, όπως, π.χ., στο check in του ολλανδικού αεροδρομίου, ανέλαβε κάποιος από τις αποστολές τους να τις συστήσει επίσημα και να βγουν μια κοινή φωτογραφία.

Φτάνοντας στα πάτρια εδάφη, τόσο η Στεφανία Λυμπερακάκη όσο και η Ελενα Τσαγκρινού μίλησαν στις κάμερες για την εμπειρία τους στον διαγωνισμό. Η τραγουδίστρια του «Last Dance», όταν ρωτήθηκε για τα επόμενα σχέδιά της, απάντησε με χιούμορ. «Τώρα μπορώ να φάω πίτα με γύρο, πολλές πίτες, γιατί δεν έφαγα πολύ» είπε. «Στόχος μας ήταν να βρεθούμε στο Τop 10 και είμαι πολύ χαρούμενη που το πετύχαμε» ανέφερε για το αποτέλεσμα, ενώ δήλωσε φαν των Ιταλών Maneskin, οι οποίοι κέρδισαν.

Σπίτι στο Κολωνάκι

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι η επιτροπή της χώρας όπου ζει μόνιμα δεν της έδωσε βαθμούς, ανέφερε πως χάρηκε που το ολλανδικό κοινό τής έδωσε 10. Η ίδια, τέλος, αποκάλυψε ότι θέλει να αγοράσει σπίτι στο Κολωνάκι. «Είναι πολύ ωραία εκεί και νομίζω ότι εκεί μένει και ο Κωνσταντίνος Αργυρός» είπε με νόημα στις κάμερες η Στεφανία.

Από την άλλη πλευρά, η Ελενα Τσαγκρινού, αν και θεωρούνταν ένα από τα φαβορί, φαίνεται πως η πρώτη θέση στη σειρά εμφάνισης στον τελικό τής στοίχισε. Η ίδια, κατά την άφιξή της στην Ελλάδα, δήλωσε ότι κρατάει μόνο τα καλά. «Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία. Ηταν μια τεράστια εμπειρία για μένα, φανταστική. Περιμέναμε μια καλύτερη θέση και ο κόσμος αυτό περίμενε, το είδα από τις αντιδράσεις και τα μηνύματα που έχω λάβει» είπε και συμπλήρωσε πως η ίδια θεωρούσε καλό το γεγονός ότι θα έβγαινε πρώτη στη σκηνή.

Πηγή: espressonews.gr