Δεν μπορεί, κάποιος έχει γλωσσοφάει τη «βασίλισσα της νύχτας» και τα σπίτια της!

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, που δεν έχει συνέλθει τελείως από τον πύρινο εφιάλτη που σχεδόν «εξαφάνισε» τη βίλα της στην Κινέτα, περνά ακόμη δύσκολες ώρες, εξαιτίας της έκρηξης στο εξαώροφο κτίριο που μεταμόρφωσε σε… Καμπούλ τη λεωφόρο Συγγρού και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα!

Μετά την καταστροφή που υπέστη από τις πυρκαγιές του 2018 η βίλα της στην Κινέτα, η αειθαλής σταρ του θεάτρου και κινηματογράφου βίωσε την καταστροφή και στο διαμέρισμά της στην Αθήνα. Το ωστικό κύμα από την έκρηξη «χτύπησε» και το διαμέρισμα της αεικίνητης ντίβας του ελληνικού σινεμά και θεάτρου, που βρίσκεται μεταξύ της λεωφόρου Συγγρού και της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, τέσσερα τετράγωνα από το σημείο της έκρηξης!

Ήταν τέτοιο το χτύπημα που το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη υπέστη σοβαρές ζημιές, με τα τζάμια του ισόγειου διαμερίσματος να θρυμματίζονται και τα παντζούρια να είναι σμπαραλιασμένα! Εκείνη, χωρίς ακόμα να έχει ξεπεράσει το ισχυρό σοκ, μίλησε σε δελτίο ειδήσεων και περιέγραψε όσα έζησε: «Ο ήχος της έκρηξης ήταν τόσο δυνατός που είπα μέσα μου “τι έγινε πάλι;”. Οι ζημιές στο διαμέρισμα ήταν μεγάλες. Τα αλλάξαμε όλα! Ρολά, τζάμια, τα πάντα. Τώρα είμαστε καλύτερα, παρά το μεγάλο μας σοκ» ανέφερε, προσπαθώντας να συνέλθει.

Πού να φανταζόταν η μεγάλη σταρ τι θα περνούσε από την έκρηξη, η οποία άφησε πίσω της συντρίμμια, έναν σοβαρά τραυματία, ζημιές σε τζάμια παρακείμενων κτιρίων, διαλυμένα αυτοκίνητα και μια λεωφόρο Συγγρού, που είναι από τις πιο κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας, να μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο, αναγκάζοντας τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο και τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να μεταβούν στο σημείο της έκρηξης για να διαπιστώσουν με τα μάτια τους τι συνέβη. Αυτή όμως που το φυσά και δεν κρυώνει είναι η δημοφιλής ηθοποιός, που δεν μπορεί να ησυχάσει με όσα συμβαίνουν στα σπίτια της.

sapountzaki spiti ekrixi syggrou

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως το 2018 η ηθοποιός και τραγουδίστρια βρισκόταν στην πανέμορφη βίλα της στην Κινέτα, όταν είδε την περιουσία της να καταστρέφεται από την πύρινη λαίλαπα που είχε ξεσπάσει στα Γεράνεια Όρη. Σε όλες τις συνεντεύξεις που ακολούθησαν η Ζωζώ ανέφερε πως ήταν αδύνατον να ξαναφτιαχτεί το σπίτι της, καθώς είχε υποστεί ανυπολόγιστες ζημιές! Μάλιστα, δεν μπόρεσε να σώσει ούτε μερικά από τα πανάκριβα κειμήλια που είχε μέσα στο σπίτι ούτε και τα ανεκτίμητης αξίας θεατρικά και κινηματογραφικά κοστούμια, που κρατούσε ως κόρην οφθαλμού όλα τα χρόνια που μεσουρανούσε.

sapountzaki spiti ekrixi syggrou

Πηγή: espressonews.gr