Η γνωστή παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου και οι συνεργάτες της αναζητούν λύση για τις αγκαλιές και τα φιλιά των καλεσμένων στην εκπομπή της, που θα είναι αναπόφευκτα.

Ως γνωστόν, η θεματολογία του νέου προγράμματος με τη σφραγίδα της Χατζηβασιλείου στο Open θα είναι αντίστοιχη με εκείνη του «Πάμε Πακέτο» που έκανε για χρόνια στον Alpha, φέρνοντας κοντά ανθρώπους που έχουν να ειδωθούν χρόνια και ενώνοντας χαμένες οικογένειες. Πώς θα γίνεται λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι να μην εκφράζουν τα συναισθήματά τους με αγκαλιές και φιλιά, όταν θα… φεύγει ο τοίχος από μπροστά τους και θα βλέπουν τον άνθρωπό τους στο ένα μέτρο; Πώς θα κρατούνται οι αποστάσεις; Πώς θα τους παρηγορεί η λαμπερή οικοδέσποινα, όταν θα συγκινούνται και θα χύνουν δάκρυα με το τουλούμι χωρίς να τους πλησιάζει;

Η αρχική ιδέα που έπεσε στο τραπέζι είναι να γίνονται οι επανασυνδέσεις από μακριά, μέσω video wall. Κάτι τέτοιο όμως μπορεί να μην αρέσει στους τηλεθεατές και να γυρίσουν την πλάτη τους στην εκπομπή. Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», να γίνονται σε όλους τους συμμετέχοντες ανεξαιρέτως τεστ για τον κορονοϊό και, αν είναι υγιείς, τότε να προχωρούν οι ιστορίες τους. Η εκπομπή θα βγαίνει στον αέρα κάθε εβδομάδα από τα τέλη Σεπτεμβρίου, με την παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου να δηλώνει πρόσφατα σε συνέντευξή της: «Μετά από δεκαεπτά χρόνια στην μικρή οθόνη και συγκεκριμένα μετά από 14 χρόνια “Πάμε πακέτο” στον Alpha, αυτή η αλλαγή και η διακοπή συνεργασίας με τον σταθμό με σημάδεψε. Κάθε αλλαγή όμως έρχεται για καλό… Είμαι αυτής της άποψης. Είναι μια εξέλιξη. Αν δεν είχε συμβεί αυτή η αλλαγή στη ζωή μου, δεν θα έγραφα το βιβλίο “Κάν’ το να συμβεί”, που, όπως μου λένε αρκετοί αναγνώστες, τους έχει βοηθήσει πολύ, και δεν θα δημιουργούσα το κανάλι μου στο YouTube Vivky’s Vita, αλλά δεν θα προχωρούσα και στη συνεργασία μου με το Open».

Πηγή: espressonews.gr