Δύσκολες ώρες περνάει η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου καθώς η προφυλάκιση του ηθοποιού την έχει ρίξει ψυχολογικά.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας καλεσμένος της εκπομπής «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στη σύζυγο του ηθοποιού και στην υπόθεση Φιλιππίδη.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Λέφας – «Η σύζυγος του Φιλιππίδη μου είπε να πω, ότι δεν τα έκανε αυτά ο Πέτρος και αρνήθηκα»

4307 ELPIDA NINOY PETROS FILIPIDIS 1522017

«Εγώ ήμουν κοντά στη ζωή του Πέτρου για πάρα πολλά χρόνια και δεν σταμάτησα ποτέ να συναντιέμαι μαζί του, ακόμα και όταν δεν δουλεύαμε. Και με τη σύζυγό του ήμασταν πάρα πολύ καλοί φίλοι και πολύ συχνά τη συμβούλευα για διάφορα πράγματα. Δεν θέλω να επεκταθώ σε πολύ προσωπικά πράγματα.

Διαβάστε επίσης: Απασφάλισε ο Πέτρος Φιλιππίδης μέσα από τις φυλακές – Έξαλλος με τις δηλώσεις του Λέφα

7177 ELPIDA NINOY PETROS FILIPIDIS 26112018 1Έχει δικαίωμα ο κάθε άνθρωπος να λέει, όπως είπε ο Γιώργος Λέφας την άποψή του για αυτά που συνέβησαν την περίοδο που εκείνος δούλευε. Και είναι πολύ χαρακτηριστικό ότι ο Γιώργος Λέφας σταμάτησε τη συνεργασία. Το ότι σταμάτησε να κάνει παρέα μαζί του ή να έχει σχέσεις οικογενειακές κάτι δείχνει. Έχω επικοινωνήσει με την Ελπίδα Νίνου, δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

0818 PETROS FILIPIDIS ELPIDA NINOY 222020 Κι εμένα ο Πέτρος με έβαλε μάρτυρα υπεράσπισής του χωρίς να το γνωρίζω. Όταν έφτασα στην εισαγγελία έμαθα ότι είμαι μάρτυρας υπεράσπισης. Είπα στον εισαγγελέα ότι εγώ θέλω να μην χαρακτηριστώ μάρτυρας υπεράσπισης και ο ίδιος με χαρακτήρισε μάρτυρα αληθείας», κατέληξε.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr